Баранина з цибулею

0

Так … Баранина — це тема … Реальна тема …

Гуру готують баранину так , що пальчики оближеш (у них свої секрети) . Особисто я поважаю баранину у вигляді м’яса на реберцях , запечену в духовці , або ж навіть на вугіллі.

Баранина з цибулею

Але цей рецепт простіше — всього лише бараняче філе (правда , теж запечене ) .

 

необхідні продукти

  •     Пару хороших шматків баранячого філе
  •     300 грам помідорів чері
  •     1 столова ложка рослинної олії
  •     1 столова ложка вершкового масла
  •     1 пучок зеленої цибулі
  •     1 пучок петрушки
  •     цибуля ріпчаста
  •     Гірчиця
  •     Спеції (за смаком)

Приготування баранини

  1.     Вершкове масло розм’якшуємо і перемішуємо зі спеціями і гірчицею.
  2.     Петрушку дрібно шаткуємо .
  3.     Невелике деко або форму для запікання мажемо маслом.
  4.     Бараняче філе ріжемо не надто великими скибочками , мажемо отриманою сумішшю , обвалюють у петрушці , « обмотуємо » зеленою цибулею і кладемо на форму.
  5.     Потім кільцями ріжемо ріпчасту цибулю , обшпарюємо окропом і кладемо на форму наступним шаром .
  6.     Останнім шаром викладаємо помідори.
  7.     Зверху скроплюємо маслом.
  8.     Ставимо в розігріту духовку на 12-15 хвилин.

Готово. Подавати на стіл з гарніром ( як гарнір можна використовувати запечений рис) . Можна додатково прикрасити зеленню.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com