Десерт з вівсяних пластівців

0

Вівсяні пластівці (або будь-які інші) — 3 ст. л.

Вода ( окріп ) — 3-5 ст. л.

Молоко — 100 мл

Йогурт — 100-150 мл

Мед — 2-3 ст. л.

Желатин (швидкорозчинний) — 1 ч. л.

Шоколад (чорний) — 4-5 скибки.

Десерт з вівсяних пластівців

 

Підготувати 3 ст.л. вівсяних пластівців, або можна взяти будь-які інші (рисові, гречані і.т.д), головне, щоб вони піддавалися розпарюванню.

Залити окропом, накрити і залишити. Швидкорозчинний желатин (інший желатин вимагає іншого способу приготування) залити гарячим молоком, гарненько розмішати до розчинення (можна нагріти на вогні, але не кип’ятити). Додати йогурт і мед.

Якщо ви не бажаєте користуватися желатином, можна зробити з крохмалем. Молочну суміш перелити в блендер, додати пластівці (якщо залишилася вода, можна не зливати її). Збити до однорідної консистенції 5-7 хв. Можна залишити просто білим. Але ми підемо далі, половину суміші перелити в формочки і залишити охолоджуватися (я зробила під нахилом).

Кілька скибочок шоколаду розтопити (можна в мікрохвильовці або на пару). Додати в блендер і знову збити, вийде шоколадна суміш (в крайньому випадку можна додати трохи какао порошку).

Ось таким способом заливаємо і знову охолоджуємо. Прикрасити і подавати, як десерт.

Готового продукту виходить приблизно 350-400 мл. Порадуйте себе і своїх близьких смачним і корисним десертом. А можна цим кремом переслоїти будь-які фрукти, наприклад банани, смакове поєднання дуже приємне!

 

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок