Харчування і вік: як підібрати меню?

0

У житті жінки існує кілька періодів, небезпечних з точки зору набору ваги. Саме в ці моменти треба особливо строго стежити за своїм раціоном. Сталий у цей час вага надовго залишиться незмінним.

dieta-po-grypi-krovi

Самий «безтурботний» в плані харчування вік — з 20 до 30 років. Організм готовий до пологів, відповідно, здатний швидко перебудовуватися і контролювати зміни ваги, коректуючи його в сторону вашої біологічної норми. В цей час їсти можна скільки хочеш і чого завгодно. Більш того, дієти можуть нашкодити, привести до гормональних збоїв і навіть до безпліддя. Не бійтеся погладшати. До 30 років від набраних кілограмів можна з легкістю позбуватися, але не голодовками, а фізичними навантаженнями.

А ось після 30 має сенс знизити калорійність свого меню. З 35 до 40 можна порядком округлиться, так як в організмі змінюється гормональний фон. Так що поступово треба переходити на більш легкі продукти. Червоне м’ясо і жирну їжу бажано замінити рибою і білим м’ясом. Скоротити вживання солодкого, особливо здоби і цукру.

Після 40 років основну частину раціону повинні складати овочі та фрукти. Дуже корисні апельсини, що допомагають шкірі довше залишатися молодою. Обов’язкові для 40-річних і кисломолочні продукти. А головне правило — не переїдати.

Мамами, як відомо, не народжуються, а стають. Але не стати ними просто так для цього потрібні певні і досить істотні знання. Звідки ж їх отримати? Все просто — достатньо відвідати, де можна і ввібрати в себе все потрібне, і просто чудово провести час за захоплюючими статтями на таку близьку для вас зараз тематику.

Схожі записи:

Поделиться.

Об авторе:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок