Худнемо на супчиках!

0

Восени худнути, кажуть, найкраще. За літо ми набралися вітамінів і сил, а сама природа в цей період дарує нам стільки доступних і дешевих сезонних овочів, що просто гріх їх не використовувати з метою поліпшити свою зовнішність.

Depositphotos_1224909_S

Супи ж, в цілому, відносяться по своїй суті до виключно корисною для організму різновиди їжі, вони досить непогано глушать почуття голоду, та й володіють «негативно» калорійністю щоб розщепити надходять з супом молекули, наше тіло витрачає куди більше енергії, ніж отримує з цієї їжею.

Безумовно, один суп протягом дієти їсти якось нудно, тому радять урізноманітнити свій «стрункий» раціон різними його рецептами. Приміром, прекрасно сприяє жиросжиганию овочевий суп з морквини (1шт), капусти (500гр), помідорів (парочка), селери (6шт), брокколі (200гр), лука (2шт), цвітної капусти, кабачків (1шт), кайенского або чилі -перца, паприки (1шт) і солі, як і Глюкофаж для схуднення. Для нього всі овочі елементарно ріжуться закладаються в каструлю, заливаються мінімумом води і варяться хвилинок сім. Можна зробити з нього суппюре.

Також дуже гарний имбирноморквяний суп, для якого нам знадобиться:


Імбир (тертий) 2с.л.
Морквина 0,5 кг
Оливкова олія 3ч.л.
Цибуля — 2шт
Апельсиновий сік 1,5 ст.
Часник 2зуб.
Овочевий бульйон 4ст.
Перець, сіль.

Морквина і цибуля нарізаються кубиками, в каструлі цибулю, імбир і часник обсмажуються на оливковій олії, заливається туди овочевий бульйон і засипається морквина і всі разом вариться до розм’якшення останньої. Наприкінці влити апельсиновий сік і поперчитипосолити.
Також дуже допомагає і цибульний суп з капусти, цибулі, селери, солодкого перцю і помідорів, або ж гарбузовий з кабачками, болгарським перцем, томатом, цибулею, морквою, пісним маслом, зеленню і, як ви вже здогадалися, гарбузом.

Схожі записи:

Поделиться.

Об авторе:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок