Карпаччо з печеного буряка з руколою і козячим сиром

0

Я дуже люблю карпаччо! Причому, найчастіше замовляю в ресторані саме овочевий його варіант — з буряка, кореня селера, томатів. Перший варіант мій улюблений. Солодкуватий смак буряка відмінно доповнюється пікантністю козячого сиру і тонкою горіховою ноткою руколи. Цю страву дуже легко повторити в домашніх умовах, вийде так само смачно і бюджетно)

Salat-iz-kozego-syra-i-svekly-s-rukkolojj-36

 

Що потрібно (на 4 порції):

2 середні довгасті буряки

100 г козячого сиру

пучок руколи

оливкова олія

бальзамічний оцет

мелений духмяний перець

фольга для випічки

 

1. Буряк добре вимийте і не очищайте. Розстеліть фольгу на столі, збризніть її оливковою олією. Загорніть кожен буряк окремо у фольгу. Запікайте у розігрітій до 2000 С духовці 70-80 хв. Розгорніть і повністю остудіть.

 

2. Очистіть буряк і наріжте його тонкими кружальцями. Можна використовувати спеціальну тертку або зробити це ножем. Розкладіть гуртки буряків на тарілках.

 

3. Рукколу вимити й обсушити. Козячий сир розкришити. Додайте до буряка рукколу і козячий сир. Збризніть оливковою олією, бальзамічним оцтом і посипте меленим перцем і подавайте.

 

Приємного апетиту!

 

Калорійність готового продукту — 521.90 ккал

білки — 22.05 (24.37 %)

жири — 31.04 (34.30 %)

вуглеводи — 37.40 (41.33 %)

В 1 порції — 130.5 ккал

 

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com