Корисний сніданок: вафельні сандвічі

0

Сніданок — відмінний час для того, щоб отримати заряд бадьорості і гарного настрою на весь день. Перший прийом їжі є найважливішим, він задає тон всьому робочому дню, тому слід ретельно підбирати його інгредієнти. Збалансований сніданок корисний для організму, він наповнює тіло енергією, прискорює обмін речовин і зміцнює імунну систему, дозволяючи вашому тілу залишатися бадьорим, а вашому розуму — ясним, навіть до вечора.

Корисний сніданок: вафельні сандвічі

Корисний сніданок повинен містити велику кількість клітковини, вітамінів і мінералів, які будуть підтримувати в організмі необхідний тонус. Якщо ви хочете включити в ранковий раціон всі вищевказані компоненти — почніть ранок із здорового сніданку, що включає в себе продукти із зернових, молочні продукти і фрукти або ягоди. Велика частина людей любить готувати на сніданок різноманітні сандвічі, так як це смачно, а процес приготування займає лічені хвилини. Саме тому сьогодні ми пропонуємо вам зробити корисні сандвічі з полуницею і вершковим сиром.

 

Для приготування 4 порцій нам знадобиться:

70-80 грам розм’якшеного вершкового сиру;

4 чайні ложки меду;

8 шматочків цільнозернового хліба;

350 грам порізаної на скибочки полуниці;

50-60 грам мюслів;

2 столові ложки солоного підсмаженого насіння соняшнику;

Універсальний спрей для випічки;

Мед за смаком.

 

Харчова та енергетична цінність 1 порції:

Енергетична цінність — 274 ккал;

Жири — 8 г;

Холестерин — 13 мг;

Насичені жири — 3 г;

Вуглеводи — 40 г;

Мононенасичені жири — 2 г;

Поліненасичені жири — 3 г;

Клітковина — 6 г;

Цукор — 14 г;

Білки — 10г;

Вітамін А — 72,9 мкг;

Вітамін С — 31мг;

Вітамін РР — 3 мг;

Фолієва кислота — 73 мкг;

Натрій — 346 мг;

Калій — 307 мг;

Кальцій — 91 мг;

Залізо — 3 мг.

 

Приготування:

1. У маленькій чашці змішайте вершковий сир і 4 чайні ложки меду. Змастіть цією сумішшю одну сторону кожного з шматочків хліба. На 4 шматочки покладіть зверху скибочки полуниці, потім мюслі і насіннячка соняшнику. Отримані сандвічі накрийте чотирма шматочками хліба намазаний стороною вниз.

2. Змастіть бутербродниці спреєм для випічки, розігрійте відповідно з інструкцією. По одному підсмажте сандвічі до золотистого кольору. Зніміть сандвічі з решітки і розріжте на 2 або 4 частини. При бажанні сандвіч можна полити медом.

Дуже смачний і корисний сніданок готовий!

 

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок