Курячий бекон небезпечний для здоров’я

0

Чого тільки не виробляють з м’яса курки — і котлети , і сосиски , і пельмені і навіть продукт , здавалося б , не має до птаха ніякого відношення — курячий бекон.

Курячий бекон небезпечний для здоров'я

На жаль , подібні продукти надають широкі можливості для застосування сої , модифікованої генетично.

Зробити бекон з сої не складно , і головне — недорого. Крім генетично модифікованої сої , про яку вже було згадано , в таких продуктах використовують масу самих різних харчових добавок , головне приваблива властивість яких — низька ціна , з’ясовна ще більш низькою якістю.

Саме харчові добавки створюють апетитний вигляд , надають продукту необхідну текстуру і, зрозуміло , смак. Нерідкі випадки , коли частина генетично модифікованої сої в загальній кількості інгредієнтів складає майже 75 % від маси усього продукту , а на частку натурального м’яса припадає лише 15-35 %.

Яскраво рожевий колір бекону , приготованого з світлого м’яса курки , недвозначно повідомляє проникливого споживачеві про те , що виробник перестарався з додаванням фарбників.

Вода і утримує воду крохмаль також нерідко надають такого , з дозволу сказати , « бекону » додатковий вага і вологість.

А чи варто взагалі витрачати гроші на придбання бекону з курки ?

Чи не краще витратитися на натуральний бекон або даний куряче м’ясо ? Тим більше , що , на думку дослідників з інститутів Англії , Голландії , Франції , Швейцарії , Мексики , Данії та Японії продукція , модифікована генетично , може стати причиною онкологічних і нервових захворювань , а також спровокувати зміни в епітелії людини.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -