Лашман корейська локшина

0

Вчора я вже опублікував тут один схожий рецептик … Це була японська локшина . Зараз продовжую тему домашнього приготування локшини в традиціях східних національних кухонь.

Лашман корейська локшина

Сьогодні у нас буде корейська локшина — не тільки дуже смачне , але і дуже цікаве (з кулінарної точки зору) блюдо. Справа в тому , що лашман можна готувати багатьма способами , одержуючи дуже оригінальні смаки. Рекомендації з приготування страви я привів у рецепті. Але вистачить розлогих слів , давайте перейдемо до суті 🙂

 

Лашман — що треба для приготування

  •     Локшина . Якщо ні саме локшини (бажано — домашнього приготування) , можна використовувати вермішель.
  •     м’ясо
  •     соєвий соус
  •     Оцет столовий (можна брати , наприклад , яблучний оцет)
  •     Перець чорний мелений
  •     Перець червоний мелений
  •     Кріп (зелень , або сушений)
  •     Які або прянощі

Наступні інгредієнти

 

можна використовувати опціонально (тобто , всі вони не потрібні , звичайно досить двох -трьох ) :

  •     м’ясо
  •     Ковбаса (замість м’яса)
  •     яйця
  •     огірки свіжі
  •     Огірки солоні або мариновані
  •     помідори свіжі
  •     помідори мариновані
  •     капуста свіжа
  •     Капуста квашена або солона
  •     баклажани

Готуємо корейську локшину

Насамперед треба зварити хороший бульйон. Для цього м’ясо вариться в підсоленій воді з прянощами , зеленню кропу , чорним і червоним перцем. Потім бульйон отцеживается , і в нього додається оцет ( з розрахунку приблизно половини столової ложки на 1 літр) і соєвий соус ( з розрахунку приблизно двох столових ложок на літр бульйону) .

Потім варимо локшину (ну або що там у нас є). Варимо в підсоленій воді до готовності. Потім локшину треба буде відкинути в друшляк і дати воді повністю стекти.

Коли поставили варитися локшину , можна зайнятися вже основною складовою страви , його «начинкою» 🙂 Треба вибрати кілька продуктів з необов’язкового списку , наведеного мною в рецептурі , і приготувати їх.

Якщо будуть використовуватися свіжі або мариновані огірки , помідори , то їх слід порізати невеликими часточками або кубиками. Квашену капусту — соломкою. Свіжу капусту можна також порізати соломкою і посмажити . Баклажани ріжемо часточками або тонкими скибочками і теж смажимо . З яєць робиться подобу омлету (без молока ) — вони злегка збиваються і смажаться тонким шаром на сковороді. Потім цей омлет нарізається тонкими смужками. М’ясо ( варене у нас залишилося після приготування бульйону) або ковбасу , природно , готувати не треба — просто порізати кубиками , або довгими тонкими скибочками.

Потім створюється , власне , блюдо. Локшина розкладається в глибокі тарілки , на неї викладається « наповнювач » — суміш з декількох компонент , перерахованих вище (добре компонувати смажені овочі з яйцем або м’ясом , а також ковбасою ) . І все це справа заливається гарячим бульйоном.

Зверху можна посипати зеленню. Власне , це те , що називають « корейська локшина лашман ». Приємного апетиту!

P.S. Так, є ще один рецепт корейської локшини. Але його опублікую тут пізніше.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com