Лікувальні властивості приправ

0

Всі ми звикли застосовувати на своїй кухні приправи , намагаючись підкреслити смак і аромат їжі. Проте не всім відомо , що більшість приправ , крім приємних смакових якостей , приносять величезну користь організму .

Лікувальні властивості приправ

Наприклад , приправи із зелених рослин є цінним джерелом мінералів і вітамінів. У світі відомо багато сотень різних приправ , але ми поговоримо тільки про найпоширеніші .

Зелень кропу має властивість приховувати недолік солі в продуктах , тому її дуже зручно використовувати для дієтичних страв , в яких кількість солі обмежено .

Фенхель і аніс мають сильні протиспазматичний властивості , лікують кашель , а також стимулюють роботу травних органів. Вони рекомендуються при приготуванні лікувальних чаїв.

Гірчиця й майоран прискорюють травний процес , оскільки сприяють виділенню шлункового соку.

Імбир містить корисні для організму мінерали. Однак його варто використовувати в обмежених кількостях , тому що він може дратівливо діяти на слизову шлунка і нирок. Тому він протипоказаний при деяких дієтах.

Різноманіття і лікувальні якості всієї палітри рослин , використовуваних як добавок в різні страви , не тільки сприяють поліпшенню травлення , а й надають аромат і вишуканість страв , які ми готуємо і подаємо на стіл.

Стільки всього цікавого існує в світі! На жаль , не кожен з нас має можливість подорожувати і подивитися всі визначні пам’ятки нашого дивовижного світу . Благо в інтернеті з’являється все більше сайтів , де можна подивитися пам’ятки усього світу і дізнатися про самі казкові місця на Землі!

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com