Макарони, запечені з капустою і сиром

0

Страви з макаронів різноманітні, рецептів приготування макаронів - безліч . Сьогодні презентує вам один з них. Це щось на зразок макаронно - капустяної запіканки з яйцями і сиром.

Макарони, запечені з капустою і сиром

Готується в духовці. Непогана і ситна штучка на друге.

 

необхідні продукти

 

  •     150 грам макаронів (можна використовувати також локшину , спагетті )
  •     1 кілограм капусти
  •     3 яйця
  •     1.5 склянки молока
  •     60 грам бринзи або будь-якого твердого сиру
  •     70 грам вершкового масла

Як приготувати ці макарони

  1.     Макарони відварюємо , викладаємо в друшляк , промиваємо холодною водою.
  2.     Капусту досить дрібно шаткуємо , солимо , мнем деякий час руками.
  3.     На сковороді розтоплюємо вершкове масло , викладаємо туди капусту і дуже недовго прогріваємо . Не треба смажити або тушкувати її .
  4.     Бринзу ( сир ) трем на тертці.
  5.     Яйця збиваємо з молоком.
  6.     Макарони змішуємо з капустою і бринзою ( сиром) .
  7.     Форму для запікання , або деко змащуємо маслом , або кулінарним жиром і викладаємо на неї суміш з макаронів , капусти та бринзи .
  8.     Заливаємо все яйцями з молоком.
  9.     Форму ставимо в розігріту до середньої температури духовку і запікаємо .

Подавати на стіл бажано , поки ще не охололо .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -