Страви з макаронів різноманітні, рецептів приготування макаронів - безліч . Сьогодні презентує вам один з них. Це щось на зразок макаронно - капустяної запіканки з яйцями і сиром.
Готується в духовці. Непогана і ситна штучка на друге.
необхідні продукти
- 150 грам макаронів (можна використовувати також локшину , спагетті )
- 1 кілограм капусти
- 3 яйця
- 1.5 склянки молока
- 60 грам бринзи або будь-якого твердого сиру
- 70 грам вершкового масла
Як приготувати ці макарони
- Макарони відварюємо , викладаємо в друшляк , промиваємо холодною водою.
- Капусту досить дрібно шаткуємо , солимо , мнем деякий час руками.
- На сковороді розтоплюємо вершкове масло , викладаємо туди капусту і дуже недовго прогріваємо . Не треба смажити або тушкувати її .
- Бринзу ( сир ) трем на тертці.
- Яйця збиваємо з молоком.
- Макарони змішуємо з капустою і бринзою ( сиром) .
- Форму для запікання , або деко змащуємо маслом , або кулінарним жиром і викладаємо на неї суміш з макаронів , капусти та бринзи .
- Заливаємо все яйцями з молоком.
- Форму ставимо в розігріту до середньої температури духовку і запікаємо .
Подавати на стіл бажано , поки ще не охололо .