МакДональдс. Коментар працівника ресторану.

0

До редакції прийшов коментар від працівника ресторану МакДональдс. Збережена орфографія і пунктуація автора:

Російський МакДональдс відкрився на Пушкінській площі 1 січня 1998 року. Дивовижний рекорд щоденної відвідуваності, склав 30 000 відвідувачів на день (!), його не можуть побити досі. На даний момент в Росії працюють 278 ресторанів МакДональдс. Ресторани щодня обслуговують понад 950 000 відвідувачів. З усіх фаст-фудів, існуючих на російській території, МакДональдс є найбезпечнішим.

МакДональдс. Коментар працівника ресторану.

Прочитавши ось цю статтю, я була вкрай обурена. По-перше, розмова в даній статті йшла про американські «маки». Що там відбувається насправді, не можу знати, але незабаром дізнаюся, і , обов’язково розповім.

У ресторані МакДональдс я працюю порівняно не довго, але вивчила всі правила, причому не тільки вивчила, але і спостерігала, і відчувала на собі.

Поясню всю систему. Поверх поділяється на кілька станцій – це зал, прилавок (касир, помічник), мак авто (перше вікно, друге вікно, якщо є таке), мак кафе (так само за наявності), фритюр, боп, кухня, далека кухня, доставка.

Перш ніж приступити до роботи, необхідно вимити руки дезинфікуючим засобом, попередньо розписавшись про відсутність інфекційних захворювань, і відмотавши паперові рушники, при цьому їх не торкаючись (мається спеціальна ручка) , мити руки не менше 20ти секунд, причому правила миття рук обов’язково висять біля раковини. Після чого закрити рукавом кран (якщо він не дистанційний), витерти руки і викинути одноразовий рушник, що не доторкаючись мусорки. Хочу сказати, що не можна торкатися після миття рук нічого, крім приладів для готування. Якщо все-таки докоснулись, йдете мити руки ще раз. В обов’язковому порядку руки миються раз на годину.

При готуванні, продукцію не торкаєтесь руками. Зберігається вона по хвилинах. Наприклад, картопля фрі не більше 5ти хвилин, картопля по-селянськи не більше 10-ти хвилин, нагетси не більше 20ти хвилин, і т.д. Якщо менеджер бачить, що продукт не придатний для продажу, його списують (викидається), так само по закінченню терміну зберігання, продукція так само списується.

Повірте, ні яких плювків у продукції немає… Чому? Тому що вся наша робота… Це гра! На працівників складається звіт його роботи кожні три місяці… Від цього залежить його премія. Хто хоче втрачати високу премію за якогось плювка? Так само на кухні відбуваються конкурси серед працівників, по-перше це покращує якість продукції, по-друге дає потрібний дохід компанії. Правила прості. Якщо у тебе найчистіша станція – отримуй приз. Якщо доторкнешся до продукції, пишеться пояснювальна, при другому такому випадку – звільнення.

Також хочу вам сказати про ожиріння. МакДональдс, повірте, не винен. Винні ви, і тільки ВИ! Чому? Тому що на сніданок у вас яєчня з ковбаскою і бутербродом, з солодким чаєм, потім поїсте в Макдака калорій на 1000, після чого прийдете, і з’їсте ще на обід щось, а потім на вечерю… Ще шоколадки всякі понахапую.. Підсумок, ви перевищити свою норму добову. Так хто винен? Треба вміти розподіляти своє харчування. Про це МакДональдс так само піклується. Наприклад, таблиця ккал на листівці, що лежать на підносах. Мережа цих ресторанів пропагує здоровий спосіб життя… Причому показуючи це в дії. Пройшовши вже не один футбольний матч за участю молодих збірних команд. Хочу зауважити, що всі зібрані гроші йдуть у фонд будинку Рональда Макдональда, що допомагає хворим дітям.

У висновку хочу сказати, що перш ніж щось говорити, потрібно з’ясувати… А чи правда все те?

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -