Міланський салат

0

Салат з макаронів (точніше , краще сказати — на основі макаронів) нині зовсім не рідкість. З назви цього салату можна зробити висновок , що без італійців при створенні даного рецепту не обійшлося. Хоча , адже , не факт . Російський народ на вигадки здатний. Але салат обіцяє бути смачним.

Міланський салат
рецептура

200 грам макаронів ( звичайні « ріжки » , «черепашки» — тільки з твердих сортів пшениці)
320 грам яблук (бажано — кисло- солодкі)
320 грам копченої риби
320 грам майонезу
1-2 цибулини ( 80 грам) ріпчастої цибулі
Перець чорний , мелений
сіль

Приготування

  1. Макарони варимо .
  2. У цей час чистимо рибу , видаляємо кістки , нарізаємо її шматочками .
  3. Яблука також чистимо , ріжемо кубиками.
  4. Цибулю чистимо , тремо на тертці.
  5. Коли макарони зваряться , змішуємо їх з іншими інгредієнтами , солимо , перчимо , заправляємо майонезом.

Такий ось , вельми простий салатик з італійським присмаком , мда …

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок