Негативні калорії? Продукти з негативною калорійністю

0

Як же часто жінки ставлять собі подібне питання : «Що ж таке з’їсти , щоб бути ситою , але при цьому не набирати зайву вагу? »

Негативні калорії? Продукти з негативною калорійністю

Як же правильно харчуватися , щоб тримати себе у формі і вибирати продукти, що містять негативні калорії ? Адже всім відомо , що все їстівне володіє певною енергетичною цінністю.

Багато пані , і свого часу в тому числі , використовують лічильник калорій і вважають кількість з’їденої їжі , щоб не перебрати зайвого. Однак , це не завжди просто і зручно. Виявляється , є продукти з негативною калорійністю.

Продукти, що мають негативну калорійність , відрізняються від решти їжі тим , що в процесі їх перетравлення людський організм витрачає набагато більше калорій , ніж спочатку в них міститься. А енергія на засвоювання їжі береться з запасів — зайвих жирових відкладень , власне від яких ми і прагнемо позбутися.
Продукти з негативною калорійністю , які можна вживати в будь-якій кількості :

  •     мандарини ,
  •     апельсини ,
  •     ананаси ,
  •     журавлина ,
  •     полуниця ,
  •     брокколі ,
  •     молюски ,
  •     часник ,
  •     лук ,
  •     цукіні ,
  •     кульбабки ,
  •     огірки ,
  •     папайя ,
  •     корінь селери ,
  •     турнепс ,
  •     зелена кочення капуста ,
  •     гострий перець ,
  •     салат- латук ,
  •     кольорова капуста ,
  •     спаржа .

Але бажаний результат досягається , тільки якщо вживати ці продукти у природному вигляді , без застосування перцю і солі , не піддаючи їх термічній обробці.

Ну , а найкращий спосіб схуднути — регулярно включати їх в свій раціон. Адже асортимент « правильної їжі » такий різноманітний !

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com