Окунь, запечений з помідорами

0

Риба і морепродукти просто необхідні для нашого здоров’я. Останнім часом вже неможливо зустріти людину , яка не чула про користь жирних кислот Омега- 3 і не знає , що вони знаходяться в жирних видах риб.

Окунь, запечений з помідорами

Бажано з дитинства прищеплювати своїм дітям любов до рибних страв , адже багато дослідження підтверджують залежність розумового розвитку від того , скільки ми споживаємо Омега- 3 кислот. Ці жири впливають на поліпшення зору , концентрацію уваги у школярів , а у багатьох дорослих скорочують кількість депресивних станів , підвищують настрій і імунітет. Споживання риби може навіть запобігти екзему і алергічні шкірні проблеми.

Для багатьох сімей риба залишається головною прикрасою столу , особливо в святкові дні , тому вибираючи новорічні рецепти , мало хто обходиться без рибних страв. Не секрет , що майонезні салати можна віднести до категорії дієтичних продуктів , а тим , хто стежить за своїм здоров’ям і фігурою краще підібрати своє особливе меню , яке буде не менш ефектно виглядати на столі , особливо на Новий рік. Якщо вибирати рибу як основне гаряче блюдо , то краще її запекти з овочами і викласти в зручну , плоску тарілку. Приготуйте окунь , запечений з помідорами , і ви отримаєте величезне задоволення і користь від цього італійського варіанта приготування досить простого страви.

Рецепт окуня , запеченого з помідорами

склад:

Окунь — 2,5 — 3 кг

6 розрізаних помідорів

6 цибулин , розрізаних навпіл

3 цибулини фенхеля , нарізаного на четвертинки

Для соусу:

8 зубчиків подрібненого часнику

½ склянки оливкової олії

пучок петрушки

натерта шкірка одного лимона

1 / 3 склянки лимонного соку

дрібно нарізаний зелений гострий перець

велика сіль

перець

Приготування:

1 . На рибі зробити глибокі надрізи до кістки і укласти в змащену оливковою олією форму.

2 . Змішати всі інгредієнти для соусу.

3 . Розрізані помідори , фенхель і цибулю укласти навколо риби.

4 . Обмазать рибу соусом з усіх боку і всередині розрізів , а також овочі .

5 . Запікати рибу з овочами в духовці при температурі 200 градусів протягом півгодини.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -