Оладки можуть бути корисними , якщо вони містять овочі і коренеплоди . Невелика кількість масла і корисні інгредієнти разом містять 20 калорій на 1 штуку.
Одна порція низькокалорійних оладок містить : 1,55 г білка , 1,7 г вуглеводів , 0,97 г жирів і 0,32 г харчових волокон.
Склад на 40 штук :
3 стебла нарізаної цибулі — порею
2 моркви ( натерті )
½ стебла селери ( натертого )
3 яйця
2 столові ложки панірувальних сухарів
Половина нарізаного стебла петрушки
2 столові ложки масла
Сіль , перець
Приготування:
1 . Скласти овочі в миску , додати сіль і залишити на одну годину.
2 . Збити яйця і додати в овочеву суміш. Додати панірувальні сухарі і чорний перець. Добре перемішати.
3 . Нагріти сковороду і додати невелику кількість масла. Невелика кількість овочевої суміші брати столовою ложкою і накладати на розпечене масло. Обсмажити оладки з двох сторін.