Особливості пароконвекційної печі

0

Теплове обладнання для професійних кухонь представлене в широкому асортименті. Воно відрізняється функціональністю, продуктивністю та надійністю, а при виборі моделі слід враховувати специфіку діяльності підприємства та обсяги виробництва.

Одним із найпоширеніших видів сучасного теплового обладнання є пароконвекційна піч, вона призначена для одночасного приготування різних страв з метою економії часу та фізичних сил кухонних робітників.

Відмінною особливістю пароконвекційної печі порівняно із звичайною є наявність конвекції, тобто рівномірного розподілу повітряних мас усередині робочої камери. Придбати пароконвекторы Panasonic можна за посиланням.

Вона може бути використана для випікання, гасіння, смаження, розморожування та інших робочих процесів, що розширює сферу застосування. Завдяки багатофункціональності вона може замінити інше теплове обладнання, заощадити місце, матеріальні ресурси та трудовитрати.

До основних переваг пароконвекційної печі можна віднести:

  • економічність;
  • багатофункціональність;
  • надійність та довговічність;
  • принцип конвекції;
  • збереження корисних речовин у готовому продукті;
  • можливість одночасного приготування різних страв;
  • продуктивність та високий ККД.

Вибираючи модель конвекційної печі, рекомендується звертати увагу не тільки на популярність бренду, а й експлуатаційні характеристики – габаритні розміри, корисний об’єм, кількість гастроємностей, функціональність, потужність та продуктивність, напруга та ін.

Мікрохвильова піч «Панасонік»

Мікрохвильова піч Panasonic – концентрація нових технологій в одному маленькому приладі. Якщо йдеться про моделі «соло», можна сказати, що в них немає нічого лишнього.

Інші виробники обмежуються механічним керуванням, не додаючи додаткових опцій. НВЧ «Панасонік» випускаються з електронним керуванням, режимами турборозморожування та розігріву. Для комфорту шкірна модель оснащується яскравим підсвічуванням, таймером та звуковою сигналізацією, яка сповіщає про закінчення готування.

Суворий та лаконічний дизайн, що универсально підходить для будь-якої кухні.

Інверторне управління

Відмінність інверторної мікрохвильової печі у можливості плавного регулювання потужності.

Інверторні мікрохвильові печі можуть готувати в режимі гриля, конвекції та навіть пароварки.

Турборозморожування

Окрему увагу варто приділити швидкому автоматичному розморожуванню.

Виробник скоротив звичайну годину розморожування вдвічі. Крім того, техніка не вимагає зважування продукту чи години. Все, що потрібно – натиснути одну кнопку і вичекати від кількох секунд до кількох хвилин.

Сенсорний розігрів

У цьому режимі можна підігрівати та розморожувати в діапазоні від -10 до +90 градусів.

Обов’язковий критерій – потужність. Чим вона більша, тим швидше і зручніше готувати, розігрівати чи розморожувати продукти. Якщо ви хочете готувати різні страви, то шукайте пекти від 1000 Вт та вище.

Більшість моделей випускається з емальованим покриттям. Цей матеріал не назвеш довговічним, але виробники зробили крок уперед і почали використовувати жаростійку емаль.

Комментарии запрещены.

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -