П’ємо соки

0

Про користь соків можна говорити багато чого, але немає нічого корисніше свіжовичавленого, приготованого своїми руками соку без додавання цукру і консервантів. Ну а щоб Ваші руки і нігті завжди були красивими, заходите на сайт. Щоб приготувати сік у домашніх умовах, знадобиться мінімум зусиль, а отримаєте максимум користі:

564-effektivnaya_dieta

Морквяний сік — джерело вітаміну А, С В6, фолієвої кислоти і калію. Морква зміцнює імунну систему, сприятливо впливає на зір, шкіру і серцево судинну систему.


Буряковий сік. Містить велику кількість фолієвої кислоти, заліза, йоду та вітаміну С. Регулярне вживання цього соку зміцнить імунітет.

Огірковий сік. Збагачений вітаміном С, фолієвою кислотою і солями калію. Свіжоприготовлений огірковий сік це ефективний засіб від кашлю.

Гарбузовий сік. Містить вітамін А, С, фолієву кислоту, магній, калій і залізо, завдяки яким гарбузовий сік є прекрасним антисептичним і протизапальним засобом.
Яблучний сік. Свіжоприготовлений яблучний сік містить величезну кількість вітаміну С, Е і В2. Цей сік багатий залізом, калієм і бором. Це цінне джерело розчинної клітковини. Яблучний сік має протизапальну й антисептичну дію. Він благотворно впливає на травну і серцево судинну систему.

Смородиновий сік. Цей сік це джерело вітаміну С і Е. Вживаючи сік з чорної смородини наш організм отримує калій, магній і залізо. Цей сік рекомендується пити, як антивірусний засіб у період грипу та інших вірусних інфекцій.

Малиновий сік — джерело вітаміну С, фолієвої кислоти і заліза .Маліна містить величезну кількість розчинної і нерозчинної клітковини, а також саліцилову кислоту, яка діє як є жарознижуючу і болезаспокійливу засіб.
Апельсиновий сік. Збагачений вітаміном С і В1. Містить фолієву і нікотинову кислоту, а також магній, калій і кальцій.

Грейпфрутовий сік. У цьому соку багато вітаміну С, фолієвої кислоти і розчинної клітковини. Вживання грейпфрутового соку зміцнить імунітет, знизить холестерин і матиме позитивний вплив на підшлункову залозу.

Банановий сік. Містить вітамін С, В2, В6 і фолієву кислоту. Вживання соку з бананів поліпшить роботу серця і знизить вміст холестерину.

Ананасовий сік. Джерело вітаміну С, В і дієтичної клітковини. Ананасовий сік має протизапальну і загальнозміцнюючу дію, покращує роботу печінки, нирок і серцево судинної системи.

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок