Папрікаш з курчат

0

Угорська кухня , « Папрікаш з курчат ». Все просто і зрозуміло 🙂 Рецепт , загалом то , теж не з складних . Читаємо …

Папрікаш з курчат

інгредієнти

  •     100 грам м’яса курчати
  •     200 грам вершків
  •     100 грам ріпчастої цибулі
  •     80 грам солодкого перцю
  •     80 грам помідор
  •     10 грам червоного перцю ( паприка )
  •     80 грам лечо ( лечо замінює солодкий перець і помідори , тобто використовувати або те, або те )
  •     80 грам жиру
  •     15 грам часнику
  •     курячий бульйон
  •     сіль

Приготування

 

  1.     М’ясо курчат рубаємо на шматки. На одну порцію — два шматки .
  2.     Цибулю дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо в жирі на сковороді.
  3.     На цибулю викладаємо м’ясо курчат.
  4.     Солимо.
  5.     Додаємо порізані солодкий перець і помідори ( або лечо замість солодкого перцю і помідор ) , паприку , часник.
  6.     Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою. Іноді треба помішувати страву , додаючи трохи курячого бульйону.
  7.     Безпосередньо перед тим , як подавати страву до столу , необхідно додати вершки і ще раз закип’ятити.

До як гарнір до цього блюда зазвичай подають галушки.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com