Пару слів про користь зеленого чаю

0

Про користь зеленого чаю. Зелений чай прискорює розщеплення жирів і холестерину в крові , при регулярному вживанні робить судини еластичними , тому що в його складі — йод , калій , мідь , вітаміни С1 , В1 , В2 , РР , К, зміцнюють стінки судин.

Пару слів про користь зеленого чаю

Зелений чай здатний надавати сильну антибактеріальну дію , вимиває солі , знижує вагу , тиск , затримує процес старіння організму , ефективно послаблює симптоми похмілля.

У відмінності від чорного , при заварюванні , в зеленому чаї залишається велика кількість цинку , дуже корисного для вагітних і для розвитку плода.

Зважаючи вживання зеленого чаю , в Японії мало що страждають гіпертонією , і цей напій японці вважають панацеєю від раку. Японці чистять зуби гущею зеленого чаю , містить фтор , який у поєднанні з бактерицидними властивостями гущі запобігає руйнуванню зубної емалі.

Слід враховувати і негативні властивості зеленого чаю. Унаслідок великої кількості пуринів , в організмі накопичується отруйна сечовина , при чому може спостерігатися деякий збій в процесі обміну речовин. Сечовина дуже погано виводиться з організму , її солі утворюють голчасті кристали , згодом чреваті подагрою. Так що серед любителів зеленого чаю групу ризику становлять страждають хронічним артритом. Кофеїн , теобромін , теофілін несприятливі для серця і здатні перезбуджувати нервову систему. Це загрожує швидкою стомлюваністю , ранкової слабкістю , безсонням і підвищеною дратівливістю.

Класичний спосіб заварювання зеленого чаю. На половину чайної ложки зеленого чаю береться чашка води температурою не перевищує 70 градусів. Вода заливається тричі ( на третину обсягу чайника , через 2 хвилини — на половину , і на завершення — через пару хвилин — на три чверті чайника) . Час настоювання 2-5 хвилин.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -