Правила хорошого кальяну

0

Правильна заправка кальяну - основне правило хорошого кальяну, від якого можна отримати задоволення. Смак, присмак гару, густота диму залежать від заправки. Що стосується заливки, то можна використовувати молоко, вино, або звичайну воду.

kolyan

Правильні поєднання смаків теж важливі, наприклад, до молока краще не використовувати м'ятний тютюн. Не виключені і змішування різних напоїв, таких як молоко і вино, дотримуючись пропорцію 1:03. Чайна ложка тютюну підійде для кальяну середніх розмірів. Одне з головних правил заправки кальяну - добре розпушений тютюн, яка не розмазується по стінках для вільного пропуску гарячого повітря.

Наступним кроком є ​​закриття чашки фольгою. На фольги викладаються вугілля. Існує два методи покриття фольгою. Фольга налагоджується на чашку, слідом проробляються кілька дірочок, а слідом викладають вугілля. Другий метод більш складний, але він призначений для людей з сильними легкими. Все це пов'язано з тим, що вони з легкістю за короткий час можуть перетворити тютюн в гар, з неприємним присмаком. В основі другого методу лежить подвійна фольга.

Спочатку, як і в першому способі, фольга, з пророблену дірочками налагоджується на чашку, де знаходиться тютюн. Другий лист фольги згортається в кільце, висота якого від 5 до 7 мм і приблизно на 1 см не доходить до околиць чашки. І на закінчення налагоджується фольга другим шаром, аналогічно першому листу.

Подвійна фольга використовується в цілях уповільненої проходження гарячого повітря до тютюну. Фортеця диму можна обчислити самостійно. Після декількох разів насолод кальянів ви зрозумієте, яка кількість дірочок у фользі для вас найнеобхідніше. У перший раз варто зробити якнайбільше дірочок, які допомагають диму змішуватися з повітрям. Вугілля може бути і не дуже гарної якості, так що краще придбати якісний, який додасть приємний присмак тютюну.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -