Правильне і здорове харчування для тих, кому за 50

0

Роки йдуть, і ми не молодеем. Озирнутися не встиг, а ти вже стара. Але це життя і це потрібно прийняти з гідністю. Але не можна приймати з гідністю відмираючу красу. Ясна річ, що людині у віці за п’ятдесят вже потрібні тільки продукти, де тьма вітамінів, а їжі як такої, організм його не вимагає.

jKegMHY1rRM

Зважаючи на це процес вікових змін зовнішності протікає ще швидше. Зважаючи на все це, тим людям, яким уже за п’ятдесят, потрібно прислухатися до даної статті. Адже саме тут ми збираємося описати необхідний для такого віку раціон, який дозволить зберегти вашу красу і міцне здоров’я.

Людям, яким вже за п’ятдесят років, потрібно частіше вживати різні злаки, причому, чим частіше, тим краще. Коричневий рис, хліб, каші, все в цьому роді, є володарями волокон, завдяки яким знижується рівень холестерину, менше ймовірність того, що людина захворіє серцево-судинними захворюваннями, камені з шлункового бульки не будуть проявлятися, ризик раку прямої кишки так само зменшується в рази.

Не забувайте так само як можна частіше вживати в раціон часник. Ось саме часник дуже корисний, особливо для людей похилого віку. Завдяки часнику зменшується рівень холестерину в крові, інсульт має мало шансів виникнути. Так само, якщо ви будете їсти часник, то грип вам не страшний. І він ще позбавляє людину від болю і набряків при артриті.

Так само дуже корисні курячі яйця, які володіють вітаміном Е, зміцнюючу найсильнішу м’яз людини. Плюс до всього, багато форми ракових захворювань не допустимі при вітаміні Е. в яйцях так само є білок і лютеїн, завдяки яким в очах не утворюється катаракта. Завдяки яйцям, ви зможете застерегти себе від захворювань на рак, від виникнення інфаркту або тромбів.

Не забувайте частіше вживати зелень, тим більше вона корисна для кожного віку. Чого тільки коштує шпинат, в якому дуже багато заліза, вітамінів А, К, та С. Шпинат здатний запобігти інфаркт та інсульт, рак прямої кишки і багато іншого. А про петрушці та селері можна взагалі нічого не говорити, так як ви напевно знаєте, які вони корисні і скільки в них корисних вітамінів. А вітамін с? Рівень вітаміну С в тій же петрушці набагато більше, ніж в будь-яких цитрусових. Т ак ж зелень можна застосовувати як сечогінний засіб, а так само її використовують, що б вивести камені з нирок. Сприятливо петрушка діє на травлення, і здатна допомогти при гастриті з низькою кислотністю.

Не варто так само уникати і сир, особливо літнім людям. Справа в тому, що в сирі міститься багато кальцію, завдяки яким ви зберігаєте міцність своїх кісток, ну, і як наслідок, профілактика остеопорозу. Менопауза і ревматоїдні артрити здатні привести до зниження маси ваших кісток. Що б цього уникнути, вживайте побільше молочних продуктів.

Для людей похилого віку, а також чоловікам у яких гарднерела необхідно частіше їсти м’ясо, причому куряче. Саме куряче м’ясо має масу білків і селену завдяки чому, ви присікає захворювання раком. Так само куряче м’ясо багате вітамінів В, завдяки якому мозок починає куди більш ефективно служити.

Так само потрібно частіше вживати чорницю, яка здатна вас позбавити від катаракти і глаукоми, плюс вона відновлює якість вашого зору. Їй можна виліковувати такі недуги, коли розширюються вени, трапився геморой, виразка шлунка або серцево-судинні захворювання. Так само чорниця багата флавонойдов, які сприяють уповільненню старіння. Ну, і звичайно ж, мозок починає краще працювати.

Так що харчуйтеся правильно, причому це стосується не тільки людей похилого віку, а всіх людей. При правильному харчуванні у вас додасться сил, ви будете більш щасливим і здоровим, а так же, якщо правильно харчуватися, ожиріння вам не страшно.

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок