Салат » Іспанські пристрасті»

0

Дуже легкий, неймовірно смачний салатик.

 

Сьомга слабо солена (або форель) — 250 г

Сочевиця французька білуга — 1/4 скл.

Цибулина — 1 шт

Часник — 2 зуб.

Огірок свіжий (невеликий) — 1 шт

Помідори черрі

Зелений салат (горщик) — 1 шт

Олія оливкова

Лимонний сік

 

x_c300dd54

Чечевицю промити і зварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Злити, промити холодною водою і обсушити. Змішати 2 ст. л. олії і 1 ст. л. лимонного соку і невеликою кількістю заправити сочевицю.

Цибулю нарізати тонкими чверть кільцями, а часник тонкими пластинками. Пасерувати цибулю і часник на оливковій олії до прозорості.

Від рибки відрізати кілька довгих тонких смужок для прикраси, іншу рибку нарізати тонкими скибочками. Огірок розрізати уздовж навпіл, а потім упоперек на тонкі скибочки. Салат нарвати руками на шматочки.

У великій широкій мисці акуратно і легко змішати салат, огірок, сочевицю, цибулю з часником і рибу. Викласти на блюдо. Зверху розкласти помідорчики. З довгих смужок риби згорнути трояндочки і викласти на салат. Зверху полити залишками заправки.

Це дуже смачний і легкий салатик. Змішувати його треба безпосередньо перед подачею.

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com