Салат з кукурудзи, шпинату і солодкої картоплі

0

Якщо ви зібралися на пікнік , то легко можете зібрати салат з кукурудзи , яку можна запекти на мангалі або попередньо приготувати в духовці будинку. Листя шпинату додадуть величезна кількість користі до цього літнього салату , а солодка картопля ( батат ) завжди краще простого картоплі , бо містить набагато більше клітковини. Салат з кукурудзи, шпинату і солодкої картоплі

 

Якщо у вас є різні горіхи , то вони внесуть в салат корисні масла. Трохи кольору додасть жовтий перець. Спробуйте приготувати салат з цього незвичайного рецептом .

склад:

2 жовтих перцю , нарізаних на четвертинки

2-3 столові ложки оливкової олії

2 солодких картоплі ( батат ) , нарізаних і очищених

2 качана кукурудзи

1 склянка ( 100 г) горіхів

150 г свіжого шпинату

соус:

¼ склянки оливкової олії

2 столові ложки лимонного соку

1 столова ложка меду

сіль

чорний перець

Приготування:

1 . Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо перець , збризнути невеликою кількістю оливкової олії ( 15 хвилин) Вийняти з духовки , охолодити і зняти шкірку .

2 . Нарізаний скибочками солодкий картопля також скропити оливковою олією і запікати протягом 20 хвилин.

3 . Кукурудзу краще запікати в грилі протягом 15 хвилин або на мангалі. Дати охолонути і відрізати шматочки із зернами навколо качана .

4 . Горіхи також запікати в печі близько 10 хвилин.

5 . Всі інгредієнти для соусу перемішати в банку.

6 . На тарілку для салату викласти листя шпинату і на них додати жовтий перець , шматочки кукурудзи та солодкої картоплі . Посипати горіхи. Зверху додати соус і обережно перемішати.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -