Моніку Белуччі сьогодні називають «другою Софі Лорен», захоплюючись її красою і ідеальною фігурою. Однак Моніка нечасто відвідує фітнес-центри. Яким же чином їй вдається відповідати таким схвальним оцінкам?
Італійська кінозірка завжди відверта з журналістами. На їх питання про секрет її ідеальної фігури Белуччі відповіла щиро. «Я не люблю і не можу займатися фітнесом», – заявила вона. «Це просто неможливо при моєму ритмі життя. Зйомки починаються о шістій ранку, і я фізично не можу перед ними відвідувати спортзал. Дієти я використовую – і не знаю кращої, ніж італійська національна кухня».
Тут Моніка явно злукавила, хоча знамениті італійські спагетті в її тижневій програмі харчування присутні. Як і набір досить поширених продуктів, знайти які можна в будь-якому супермаркеті. Ніяких обмежень і заборон – все підійде, тільки споживати в міру.
Понеділок
Сніданок: кава без вершків, кілька галет або тостів з ложечкою джему.
Обід: овочевий салат з оливковою олією, цільнозерновий хліб, свіжі ягоди і фрукти.
Вечеря: порція спагетті з невеликою кількістю тертого сиру, овочевий салат, фрукти.
Вівторок
Сніданок: йогурт з шматочками фруктів.
Обід: яєчня з трьох білків і одного жовтка, тушковані кабачки, цільнозерновий хліб і фрукти.
Вечеря: порція вареного або підсмаженого нежирного м'яса, овочевий салат з оливковою олією, фрукти.
Середа
Сніданок: чай з лимоном, пара тостів, фрукти.
Обід: трохи нежирного сиру, порція відвареної картоплі із зеленню і оливковою олією
Вечеря: спагетті з домашнім томатним соусом (без м'яса), зелень, фрукти.
Четвер
Сніданок: Кукурудзяні пластівці в нежирному йогурті
Обід: порція рису з відвареною телятиною, тушковані кабачки, ягоди та фрукти.
Вечеря: порція відварної риби, овочевий салат з оливковою олією, цільнозерновий хліб, трохи винограду.
П'ятниця
Сніданок: склянка свіжовичавленого соку з галетами або тостом.
Обід: порція спагетті, зелень, половинка невеликого ананаса.
Вечеря: квасолевий салат з яйцем, зеленню і солодкою цибулею, заправлений оливковою олією, цільнозерновий хліб, фрукти.
На вікенд можна вживати страви будь-яких днів.