Сочевиця по-середземноморському

0

Страва з сочевиці — прекрасне рішення для тих , хто стежить за своїм здоров’ям і вагою. Вона багата білком і клітковиною , а разом з овочами , зеленню і кедровими горішками зможе бути , як і холодним салатом , так , і гарячим основною стравою.

Сочевиця по-середземноморському

Приготуйте сочевицю по-середземноморському — це просто і смачно !

склад:

250 грам темною або зеленої сочевиці

2 фіолетові цибулини

4 подрібнених зубчики часнику

Сік одного лимона

10 томатів черрі

5 ст. ложок кедрового горіха

Подрібнений пучок петрушки

5 нарізаних листів м’яти

5 нарізаних стебел зеленої цибулі

5 столових ложок оливкової олії

¼ чайної ложки кмину

Сіль , перець за смаком

Приготування:

1 . Зварити сочевицю в киплячій воді , поки вона не розм’якшити .

2 . Розігріти сковороду з чотирма столовими ложками оливкової олії.

3 . Додати сочевицю , кедрові горіхи , лимонний сік , кмин , сіль і перець за смаком.

4 . Зняти з вогню , додати зелень , цибулю і столову ложку оливкової олії.

5 . Подавати в гарячому або холодному вигляді.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -