Сосиски і м'ясні субпродукти - прямий шлях до цукрового діабету

0

Той факт , що сосиски не є особливо корисним для організму продуктом , навряд чи когось здивує. На думку вчених , що сосиски , а також шинка , можуть стати причиною такого важкого захворювання , як цукровий діабет .

Сосиски і м'ясні субпродукти

Ризик розвитку хвороби збільшується на 50 % при вживанні буквально пари шматочків шинки щодня. Про це заявили фахівці Гарвардського університету.
Більш того , сосиски також можуть сприяти розвитку в організмі цієї серйозної патології. Всього одна сосиска в день або пару бутербродів з салямі - і Ви потрапляєте до групи ризику . Вчені наполягають , що м'ясо , що піддалося обробці менш корисно для організму , ніж м'ясо в чистому вигляді. Саме з цієї причини любителі ковбасних делікатесів у багато разів частіше страждають на цукровий діабет.

Це викликано тим , що підшлункова залоза починає виробляти менше інсуліну , речовини, яка відповідає за вміст цукру в крові. Результатами цього дослідження цілком можна довіряти , адже в ньому брали участь близько 440 тисяч чоловік.

Люди , які , всупереч попередженням вчених , все одно продовжують вживати ковбасу , сосиски , бекон і подібні м'ясні вироби , повинні хоча б частково нейтралізувати їх негативний вплив , вживаючи побільше горіхів , темного рису і нежирного сиру.

Бажано все ж обмежити кількість споживання не зовсім корисних продуктів , щоб ризик хвороби , яка може привезти навіть до сліпоти , був мінімізований .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -