Соус по-тосканськи

0

Приготування соусів - досить важливий розділ кулінарної науки . Без соусів багато страви втратили б свої вишуканість і виглядали б , як мінімум, не закінченими . Тому у своєму блозі я намагаюся приділяти соусів належну увагу.

Соус по-тосканськи

Сьогодні представляю вам соус по- тосканськи . Це м'ясний соус з насиченим смаком і ароматом. До складу також входять гриби та овочі. Втім , читайте самі.

 

рецептура

 

  •     400 грам яловичини ( не жирна )
  •     20 грам сушених білих грибів
  •     6 помідор
  •     1 цибулина
  •     1 морква
  •     2 стебла базиліка
  •     1 стебло селери
  •     0.5 склянки оливкової олії
  •     Трохи м'ясного бульйону
  •     Чорний мелений перець
  •     сіль

Як приготувати соус

  1.     Яловичину нарізаємо тонкими довгими шматочками.
  2.     Цибулю, моркву , селеру , базилік дрібно шаткуємо , інші овочі ріжемо невеликими шматочками.
  3.     Сушені гриби заливаємо теплою водою.
  4.     У керамічний сотейник наливаємо масло , висипаємо туди ж нарізане м'ясо і овочі. Накриваємо все це справа кришкою і обсмажуємо 15 хвилин.
  5.     Гриби відокремлюємо від води ( воду не виливаємо ) .
  6.     Виймаємо м'ясо з сотейник і дрібно - дрібно рубаємо його разом з грибами (можна подрібнити в блендері ) .
  7.     Розміщуємо нарубаної м'ясо з грибами назад в сотейник. Туди ж доливаємо воду , що залишилася від грибів і м'ясний бульйон. Тушкуємо все це , не закриваючи кришкою , ще півгодини.

Все, соус готовий. Зазвичай його подають разом з м'ясними стравами , стравами з птиці або з макаронів . Даний соус також може бути використаний як основа для приготування інших соусів.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -