Чим корисний імбир

0

З давніх пір імбир призначали у вживання при різних хворобах шлунка. Імбир зраджує їжі легкий, пряний смак. Невелика гострота прискорює виділення шлункового соку, це корисно при розладах роботи шлунка. При нудоті і блювоті.

image_large

Регулярне вживання невеликої кількості імбиру, у вигляді приправи до їжі, підвищується тепло всередині організму і поліпшується травний процес. У зимовий період, корисність від імбиру очевидна, так як він має особливість зігрівати організм зсередини.

При критичних гепатитах, дисбактеріозах, отруєннях, втрати голосу так само використовують імбир.

Останні проведені вивчення, доводять, що імбир впливає сприятливо на шлунок, травну систему і так само на дихальні органи.

Здатність імбиру виводити токсини з організму, допомагає відновити його після тривалого прийому ліків у великих кількостях.

Масло з імбиру має стимулюючими, знеболюючими і тонізуючими властивостями. Масло блідо жовтого, а можливо і бурштинового кольору.

Імбирне масло має запах, схожий на запах камфори. Але олія імбиру пахне трохи різкіше і містить лимонний запах. Якщо застосовувати масло в чистому вигляді, то ймовірні опіки, тому його потрібно розбавляти будь-яким рослинним маслом.

Масло імбиру застосовують, так само як і імбир. Воно має ті ж властивості: антибактеріальними, знеболюючими, протиблювотними. Так само імбирне масло і імбир підвищує сексуальну активність. Тонізуючі властивості допоможуть подолати страх і апатію.

При сильної втоми, при стресах і для схуднення, рекомендований чай з імбиром. Чай допоможе повернути втрачену силу. Чай можна приготувати, подрібнити корінь імбиру на маленькі шматочки і заливши їх окропом. Пропорції, маленький шматочок кореня, розміром із середню вишню на один літр води. У чай можна додати крім імбирного кореня, м'яту, брусницю і лимон. Імбир вживають і при інших захворюваннях: жовтяниці, судомах і при менструації, при глистів

Імбир відмінне ліки при різних алергіях, захворюваннях шкіри і навіть при астмі.

Систематичне використання імбиру в приготуванні їжі, зменшують рівень холестерину в крові, покращує кровообіг головного мозку. Сприяє зміцненню судин. Впливає на поліпшення пам'яті і продовжує молодість.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -