Хлібці для схуднення

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ерновие хлібці часто присутні в меню дієт. Всі вони корисні? Які хлібці краще для схуднення? Ми розповімо вам про це.

Depositphotos_1966625_s.jpg.pagespeed.ce.BhbTpy1LB7
Корисна інформація

Хлібці, представлені на нашому ринку, виготовляються за різними технологіями. Умовно можна виділити 3 типи хлібців. Перший з них передбачає використання дріжджів, жиру, солі та інших добавок. Такі хлібці не приносять користі і просто є альтернативною звичайному хлібу. До всього іншого, вони приносять масу порожніх калорій. Наступний вид хлібців не має у своєму складі дріжджів та інших добавок, випікається в печі. Такі хлібці приносять незаперечну користь організму - їх цілком можна вводити в раціон дієти. І, нарешті, останній тип хлібців виготовляється з цілісних зерен пшениці, гречки, вівса та інших злаків. Звичайна випічка в даному випадку не застосовується - використовується метод екструзії. Зерна або їх суміш спочатку замочують у воді на деякий час - це допомагає пом'якшити грубу оболонку. На наступному етапі зерна відправляють в екструдер, де кілька секунд піддають високому тиску і дії високих температур (близько 300 градусів). Вода, що скупчилася в зернах, перетворюється на пару і розриває їх, вивертаючи назовні. Завдяки високому тиску лопнули зерна спресовуються, формуючи невеликі брикети. Такі хлібці для схуднення вважаються найбільш корисними. Технологія виключає введення шкідливих добавок, продукт практично повною мірою зберігає властивості зерен, але при цьому робить їх цілком їстівними і легкозасвоюваними. Калорій в таких хлібцях досить багато (від 240 ккал / 100 г і вище). Користь цього виду хлібців полягає не тільки в присутності оптимальної кількості білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мінералів. Величезним плюсом є висока концентрація клітковини, необхідної для правильної роботи шлунково-кишкового тракту. Не варто думати, що смакові якості таких хлібців залишають бажати кращого - продукт має хрустку текстуру, йому характерний смак вихідної сировини. Між «підірваними» зернятками часто є порожнечі (через різного діаметру використовуваного сировини). Продукт, звичайно, специфічний, але й назвати його несмачним можна.

Які хлібці варто використовувати для схуднення? Наведена вище інформація говорить про те, що вибираючи продукт потрібно уважно вивчати склад - чим менше в ньому додаткових інгредієнтів, тим краще. Найбільш корисними вважаються екструзійні хлібці. Повністю позбавлені користі хлібці, в яких використовуються смакові добавки, сухе молоко, жири, сіль, звичайна мука. Як правило, вони випікаються у вигляді тонко розкатаних, однорідних за текстурою пластів.
Правила вживання хлібців

При схудненні рекомендується щодня з'їдати 2-4 порції вуглеводної їжі, що надає по 30 г чистих вуглеводів. Якими б корисними були хлібці, вони не повинні бути основними джерелами цієї речовини. Якщо ви плануєте швидко скидати вагу, то першою порцій хлібців (40-50 г) цілком достатньо для добового раціону. Іншу норму вуглеводів ви повинні отримати з кашами, овочами, фруктами. Справа в тому, що навіть найкорисніші хлібці надають вагомий запас калорій - захоплюватися ними явно не варто.
Відгуки

Хлібці для схуднення сьогодні випускаються у великому асортименті. Багато худнуть вважають їх відмінним засобом зменшити апетит - повільні вуглеводи забезпечують тривале насичення, що під час дотримання дієти є важливим чинником.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -