Холодильник - перший помічник на кухні

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

За допомогою холодильника можна спростити приготування їжі і скоротити час перебування на кухні. Самою смачною і корисною є свежеприготовленная їжа. Тому, холодильник можна використовувати для зберігання напівфабрикатів. А сучасне кухонне обладнання допоможе в короткі терміни приготувати обід.

91235

Немає сенсу щодня їхати на ринок за продуктами харчування. Як правило, сім'я закуповує набір продуктів на тиждень. А швидкопсувні продукти, молоко, сир, кефір, хліб слід купувати частіше.

Як використовувати холодильник з найбільшою користю для себе? Купивши домашню птицю, ретельно її опрацюємо, промиємо і обробити на порції. Окремо відберемо м'ясо для бульйону, окремо для другої страви. Дамо стекти воді і помістимо в целофанові кульочки. Не забудьте підписати. При потребі зварити бульйон, дістанемо призначене м'ясо, розморозимо його в мікрохвильовій печі, можна ще раз промити і поміщаємо в каструлю. Досвідчена господиня ніколи не буде поміщати цілу тушку курки в холодильник.

 

Купивши свиняче м'ясо для биточків, промиємо його, наріжемо, відіб'ємо і, загорнувши кожен шматочок у целофановий пакет, помістимо в морозильну камеру. Для приготування відбивних, розморозимо, посолити, поперчити і можна смажити. Така технологія значно прискорить час приготування сніданку. І що дуже важливо, не потрібно стукати молоточком по м'ясу, коли вранці ще сплять домочадці й сусіди за стінкою.

Наступний дуже важливий момент, це зберігання в морозильнику домашніх пельменів. У нашій сім'ї всі люблять пельмені. У вихідний день купуємо м'ясо на ринку, замішуємо тісто і ліпимо пельмені. Для замісу тіста використовуємо 300-400 мл води. М'яса для начинки пельменів йде 1 кг. У воду для тіста слід ще додати сіль і куряче яйце. М'ясний фарш за смаком посолити і поперчити. Таким чином, на спеціальному пристосуванні формуємо пельмені, щедро посипаємо їх борошном і рядочками ставимо на деко на ребро. Виходить приблизно 2 шари пельменів на деку. Після кожної порції деко треба поміщати в морозильник. Після того як пельмені заморозяться, при необхідності їх можна перекласти в пакетики в потрібному Вам кількості. Діставши готові пельмені з морозилки, опустимо їх у підсолену киплячу воду і зваримо до готовності.

Таким же чином можна помістити в морозилку і підготовлену, розкладену по порціях рибу. Дані поради молодим хазяєчкам значно полегшать приготування їжі і скоротять час перебування на кухні. Тим більше, що у вихідний день Вам зможуть допомогти під час приготування напівфабрикатів домочадці.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -