Голубці прискореного приготування

0

Чому то в дитинстві я не любив голубці. Точніше - був до них байдужий . Повинно бути , я багато втратив (хоча , в дитинстві я багато чого не любив ) . Тепер я дуже люблю голубці (тільки дійсно добре приготовані ) , але випадки спробувати це прекрасне блюдо випадають набагато рідше , ніж у дитинстві . На все не вистачає часу. Жаль ...

Голубці прискореного приготування

Блюдо , рецепт якого наведений далі , не зовсім можна назвати голубцями , хоча використовуються всі ті ж самі компоненти , та й смак дуже навіть нічого. Однак , у порівнянні з класичними голубцями , це блюдо набагато швидше (та й менш клопітно ) приготувати.

Все, що нам потрібно, це :

  •     0.5 кілограма яловичини
  •     один невеликий качан капусти
  •     3-4 столові ложки рису ( НЕ варений , бажано не круглий)
  •     1 ріпчаста цибуля
  •     1 склянка сметани
  •     1 чайна ложка цукру
  •     1-2 столові ложки борошна
  •     панірувальні сухарі
  •     зелень
  •     сіль
  •     чорний мелений перець

Ці голубці готуються в духовці , тому буде потрібно , власне , духовка і не дуже велика форма для випічки середньої глибини .

 

Як же готувати ці голубці

Почнемо з м'яса. Його необхідно дрібно порубати (тут добре підійде блендер ) .
Цибулю і зелень також дрібно ріжемо .
Змішуємо м'ясо з рисом , перцем , сіллю , цукром , цибулею і зеленню. Отримуємо готовий фарш для наших голубців.
Далі візьмемося за капусту. Кочан акуратно розділимо на листя . Листя покладемо в підходящу каструлю і заллємо окропом на 5 хвилин.
Форму для випічки обмащуємо маслом і обсипаємо панірувальними сухарями.
Тепер укладаємо все в форму. Спочатку - шар капустяних листів . Потім - шар фаршу. Потім - знову капустяне листя , і.т.д. На самому верху повинні лежати капустяне листя .
Сметану змішуємо з борошном і виливаємо всю цю суміш у форму.
Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо близько години. Важливо стежити , щоб верхній шар капусти не підгорів . Якщо він починає підгоряти , необхідно зменшити температуру духовки , або накрити форму пергаментом або фольгою .

За традицією , бажаю всім приємного апетиту!

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -