Крутеньки

0

Це один з варіантів закуски , від якої я просто тащусь . Якось під новий рік вичитав рецепт , приготував і «підсів» на цю страву. Правда , ті «

Крутеньки

Крутеньки » були з шинки , і їх не треба було пекти , але як закуска (особливо на новорічному столі ) вони також були прекрасні.

 

продукти

 

 

  •     600-700 грам свіжого м'яса ( без різниці - свинини або яловичини)
  •     150-200 грам твердого сиру
  •     1-2 яйця
  •     10-15 сушених ягід чорносливу
  •     панірувальні сухарі

готуємо

  1. Ягоди чорносливу розпарює в окропі , виймаємо кісточки.
  2.     М'ясо ріжемо продовгуватими шматками і відбиваємо .
  3.     Сир натираємо на тертці і посипаємо їм відбиті шматки м'яса.
  4.     На середину кожного шматка м'яса кладемо 1-2 ягоди чорносливу.
  5.     Акуратно скручуємо м'ясо з сиром в « рулет ».
  6.     Обв'язуємо кожен рулет ниткою.
  7.     Обвалюємо отримані рулети в сирому яйці і, потім , в панірувальних сухарях.
  8.     Далі викладаємо ці рулети на деко і запікаємо в духовці , або смажимо на добре розігрітій сковороді на рослинному маслі.

До речі , в тому рецепті , про який я писав на початку посту , в сир додавався ще часник ( ну це , ясна річ , на любителя - мені подобається , комусь , може , й ні) . Ще як варіант , можна не просто посипати м'ясо тертим сиром , а попередньо змішати сир з невеликою кількістю майонезу (можна також злегка поперчити ) - тоді «начинка » нашого страви буде більш соковитою.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -