Курячі стегенця пікантні

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ось ще один з рецептів приготування стегенець для святкового (хоча і не тільки ) столу . Стегенця готуються з грибами ( печерицями ) , коньяком , червоним вином і порядним кількістю спецій ... смакота ...

Курячі стегенця пікантні

Відразу скажу , що подібні речі кожен готує по своєму, тому в рецептурі не приведені точні кількості використовуваних продуктів - все залишено на відкуп вашому кулінарному чуттю . Насправді , в цій страві всього два види продуктів - стегенця і все інше 🙂 Всі продукти, крім стегенець , складають основу грибного соусу. Відповідно, їх кількість буде визначатися лише кількістю , власне , м'яса і вашим бажанням мати більше або менше соусу.

рецептура

  •     курячі стегенця
  •     печериці
  •     Коньяк ( пару ложок)
  •     Червоне вино ( не багато , за смаком)
  •     часник
  •     лук
  •     лавровий лист
  •     чебрець
  •     Чорний мелений перець
  •     Ще якісь спеції , добре підходять до курки - тут вже хто на що здатний (хоча це не обов'язково , блюдо і з перерахованими спеціями вийде смачним )
  •     сіль

Приготування стегенець

  1.     Все, стегенця , які ми хочемо приготувати , розрізаємо на дві половини , по суглобу .
  2.     Знімаємо з них весь жир ( не викидати його ) .
  3.     Кладемо їх на сковороду і гарненько обсмажуємо.
  4.     Обсмажене м'ясо викладаємо в окремий посуд.
  5.     Ріжемо цибулю (я зазвичай для таких страв ріжу цибулю півкільцями ) , шампіньйони.
  6.     Часник тиснемо, або дрібно-дрібно шаткуємо .
  7.     Жир , знятий з стегенець , розтоплюємо на сковороді.
  8.     На цьому жирі злегка обсмажуємо цибулю з грибами і часником.
  9.     Викладаємо на сковороду обсмажені шматки стегенець .
  10.     Поливаємо це справа коньяком , додаємо червоне вино , перець , чебрець , лавровий лист , перемішуємо.
  11.     Всипаємо трохи борошна , солимо блюдо , перемішуємо.
  12.     Тушкуємо блюдо деякий час.
  13.     Виймаємо м'ясо з сковороди.
  14.     Залишилося вміст ще деякий час тримаємо на вогні , щоб з нього випарилася вода приблизно наполовину.

В результаті маємо тушковане м'ясо і соус. Для подачі на стіл , розкладаємо шматочки курячих стегенець по тарілках і поливаємо їх зверху соусом зі сковороди. Подаємо з яким-небудь гарніром. Хорошим гарніром для даної страви може служити смажену картоплю. Якщо стегенця готуються для святкового столу , то можна посмажити картоплю в фритюрі.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -