Хех ... за відсутністю великої кількості часу в будні дні , я досить часто готую на вечерю макарони - спагетті , «класичні» макарони , локшину. Природно , я з усіх сил намагаюся скрасити сумну макаронну дійсність - що тільки я з ними не робив. Прочитав цей рецепт , і зрозумів , що, мабуть , є ще те, чого не робив - не додавати в макарони горіхи. І , мабуть , даремно 🙂
Коротше , читаємо далі - мені здається , досить і досить смачна страва .
необхідні продукти
- Локшина , 500 грам
- Сир , 70 грам
- Лісові горіхи ( мелені) - 70 грам
- вершкове масло
- сіль
Приготування локшини
- Варимо локшину. Вода , в якій вона вариться , повинна бути солоною.
- Трьом сир.
- Відкидаємо локшину в друшляк і викладаємо в окремий посуд.
- Ділимо сир і горіхи навпіл.
- Одну частину сиру і горіхів змішуємо з локшиною.
- Другу частину сиру і горіхів викладаємо на сковороду з вершковим маслом , змішуємо і обсмажуємо так , щоб утворилася золотава скоринка .
- Викладаємо локшину в тарілку , а зверху викладаємо смажений сир з лісовими горіхами.
Имхо , добре б зверху прикрасити все це справа зеленню і вживати з гуляшем зі свинини або якимось соусом.