Вистачить лузати насіння , давайте переходити на горіхи. Особисто я люблю горіхи в салаті , в Кексик і навіть усередині фаршированої курки. Горіхи дуже смачні , підійдуть для перекусу , містять кальцій , Омега- 3 , вони корисні для серця. Для тих , хто піклується про свою фігуру важливо пам'ятати , що майже всі горіхи висококалорійні , тому не забувайте , коли ставите перед собою тарілочку з горішками для перекушування.
Серед горіхів є самі-самі , яким ми , напевно , і будемо віддавати перевагу . Так які ж горіхи найкорисніші?
волоські орехіnuts
Волоський горіх корисні властивості якого неможливо не оцінити прекрасний перекус і добавка для салатів , хліба та випічки. Цей горіх просто криниця Омега- 3 ( 1 / 4 склянки - містить 91 відсоток денної норми). Також він знижує ризик запальних захворювань , підвищують рівень роботи мозку (недарма за формою волоські горіхи так схожі на мозок). А ви можете їх додавати в салати , легку випічку і десерти. Я часто роздрібнюють волоські горіхи в грецький салат.
мигдаль
У цих горішках є стільки ж кальцію , як і в чверті склянки молока , вони можуть знизити ризик остеопорозу. Ви можете размельчить мигдальні горішки в блендері і посипати вівсянку , це додасть аромат і зробить цю кашу ще більш корисною. Без мінальної борошна або порошку не обходиться майже жоден французький десерт , наприклад , макаруни , які вважаються найбільш вишуканою солодкістю для модниць.
фісташки
Ці горіхи славляться великим вмістом калію , що благотворно впливає на нервову і м'язову системи . Я люблю размельченниє фісташки посипати на морозиво. Зелений колір фісташкової пудри широко використовується для приготування кремів , але все-таки краще просто додати їх у салат або гарбузовий суп.
соєві горіхи
В принципі , соєві горіхи це не горіхи , а боби , але якщо вони смажені та солоні , то зійдуть за горішки для перекушування. А в них так багато всяких корисностей , що краще їх теж погризти . Рослинні сполуки в соєвих бобах захищають кістки і серце.
Гризіть на здоров'я!