Печиво без цукру з шоколадом

0

Печиво з шоколадом можна також приготувати низькокалорійним , якщо ви заміните цукор іншими менш калорійними підсолоджувачами , а замість вершкового масла додасте кокосове . Для діабетиків шоколад також має бути без цукру.

Печиво без цукру з шоколадом

Склад:

2 склянки ( 280 г ) борошна

3 столові ложки какао

1 чайна ложка розпушувача

150 г м'якого вершкового масла

Замінник цукру рівний 1 склянці цукру

1 яйце

150 г гіркого шоколаду без цукру ( розтопленого )

1 чайна ложка ванільною есенції

100 г волоських горіхів ( подрібнених )

Для прикраси: 50 г розтопленого гіркого шоколаду без цукру

 

Приготування:

1 . Розігріти духовку до 180 градусів і приготувати два дека , покриті папером для випічки.

2 . У миску додати борошно , какао , розпушувач і перемішати. В окремій мисці змішати масло , замінник цукру і яйце. Додати розтоплений шоколад і ваніль і перемішати.

3 . З'єднати обидві суміші і горіхи і змушують тісто.

4 . Скатать 40 кульок і прим'яти для створення печива. Викласти печиво на деко і запікати протягом 10 хвилин. Вийняти печиво з духовки і остудити.

5 . На кожне печиво вилити краплю розтопленого шоколаду , залишити осторонь поки не підсохне.

6 . Зберігати печиво в закритій коробці протягом тижня або місяць в морозильній камері.

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -