Технічний прогрес рухається семимильними кроками , а ми все частіше озираємося назад , туди , де людина ще не знав про чудеса промисловості і жив на чистому повітрі , поїдаючи чисті продукти. Велика частина того , що ми їмо , ніж миємося і чим воложимо своє обличчя , стає ненатуральним і навіть шкідливим.
Взяти , наприклад , звичайне мило , яке використовується неодноразово протягом дня . Велика частина цієї продукції виробляється з нафти та інших не зовсім корисних речовин. Звідси всілякі алергії , а деякі косметичні речовини можуть бути джерелом ракових захворювань шкіри.
Не те , щоб усі ми відразу ж кинулися купувати органічні продукти , адже вони зовсім недешеві . Але те , що багато хто вже перевіряють етикетки , стежать за тим , що кладуть у рот і намазують собі на обличчя - це вже прогрес.
Сьогодні з'являється різна продукція , яка йде від стандартного виробництва у великих кількостях. Це як , наприклад , порівняти шоколад з кондитерської фабрики і шоколад ручної роботи майстра - кондитера . Косметичні продукти, що випускаються невеликими партіями з натуральних олій , більш корисні для шкіри. Наприклад , мило stenders сподобається тим , хто не любить синтетичний запах промислової продукції і воліє піну з запахом ванілі , полуниці , абрикоса і навіть апельсина.
Так само як морквина з грядки більш корисна для здоров'я , натуральна косметика краще для нашої шкіри. Придивіться і до побутової хімії , може краще повернутися до бабусиних способів, наприклад лимону і соді ?