Суп з горбуші з солодким перцем
Закип'ятити 2 літри води.
Одну банку консервованої горбуші у власному соку викласти в киплячу воду. Одну цибулину дрібно порізати і покласти в каструлю з горбушею.
Солодкий перець (1 штука) почистити, нарізати крупно і також покласти в каструлю. Одне яйце збити віночком, додати 3 столові ложки томатної пасти, перемішати.
Отриману масу акуратно влити в каструлю з супом. Можна додати трохи висівок. Спеції додати за смаком. Додати нарізаної зелені.
Варити 10 хвилин.
Паштет із сьомги з креветками
Креветки королівські (20 штук) очистити і обсмажити на сковороді з додаванням невеликої кількості оливкової олії 3-4 хвилини. Філе сьомги 600 г посолити, поперчити і злегка обсмажити з двох сторін. Разом з рибою на сковороду покласти гілочку чебрецю і розмарину. Рибу не слід пересмажувати. Коли сьомга буде готова, остудити її і потім в блендері все добре подрібнити до пюреподібної маси. Додати в масу сир 200 г, кріп і ще раз добре все перемішати.
М'який сир (100г) додасть паштету ніжний смак. Охолоджені креветки нарізати і додати до паштету. За смаком паштет можна заправити лимонним соком або соком лайма.
Шоколадки Дюка
Змішати в мисці міксером 3 столові ложки знежиреного молока, 3 столові ложки сухого знежиреного молока, 2 столові ложки знежиреного какао-порошку, 1 столову ложку замінника цукру. Розлити отриману масу у формочки і помістити в морозилку на п'ять годин. Після закінчення часу шоколадки готові. У шоколадки можна додати ароматизатори по одній краплі на шоколадку.
Крабові палички фаршировані
Крабові палички (8 штук) розгорнути акуратно. Яйця 3 штуки необхідно зварити і потерти на крупній тертці. 3 скибочки слабосоленої сьомги порізати на кубики. Яйця змішати з сьомгою і заправити майонезом. На розгорнуту крабову паличку покласти шар суміші (сьомга з яйцем). Згорнути акуратно крабову паличку рулетиком. Закуска готова.