Салат " Іспанські пристрасті"

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Дуже легкий, неймовірно смачний салатик.

 

Сьомга слабо солена (або форель) - 250 г

Сочевиця французька білуга - 1/4 скл.

Цибулина - 1 шт

Часник - 2 зуб.

Огірок свіжий (невеликий) - 1 шт

Помідори черрі

Зелений салат (горщик) - 1 шт

Олія оливкова

Лимонний сік

 

x_c300dd54

Чечевицю промити і зварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Злити, промити холодною водою і обсушити. Змішати 2 ст. л. олії і 1 ст. л. лимонного соку і невеликою кількістю заправити сочевицю.

Цибулю нарізати тонкими чверть кільцями, а часник тонкими пластинками. Пасерувати цибулю і часник на оливковій олії до прозорості.

Від рибки відрізати кілька довгих тонких смужок для прикраси, іншу рибку нарізати тонкими скибочками. Огірок розрізати уздовж навпіл, а потім упоперек на тонкі скибочки. Салат нарвати руками на шматочки.

У великій широкій мисці акуратно і легко змішати салат, огірок, сочевицю, цибулю з часником і рибу. Викласти на блюдо. Зверху розкласти помідорчики. З довгих смужок риби згорнути трояндочки і викласти на салат. Зверху полити залишками заправки.

Це дуже смачний і легкий салатик. Змішувати його треба безпосередньо перед подачею.

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -