Легкий, весняний салат з цікавою заправкою.
Що потрібно (на 2 порції):
- 60 г салатного листя (радічіо і руколи)
- 1 велика солодка груша (у мене сорт Кайзер)
- 70 г адигейського сиру
- 1 лайм
- 1 ч.л. оливкової олії
- 1 ч.л. меду
- сіль, перець
- мигдальні пластівці
Рецепт
1. Салатні листя промити і відкинути на друшляк. Дати стекти і викласти на блюдо.
2. Грушу очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати великими скибочками. Адигейський сир розкришити. Викласти грушу і сир на листя салату.
3. Цедру лайма натерти, сік вичавити. Змішати сік лайма з оливковою олією, сіллю і перцем. Полити заправкою салат, посипати цедрою лайма і мигдальними пластівцями.
Калорійність готового продукту (260 г) - 290 ккал
білки - 14 (30%)
жири - 15 (33%)
вуглеводи - 36 (65%)
На одну порцію - приблизно 145 ккал