Салат з грушею, адигейським сиром і медово-лаймовою заправкою

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Легкий, весняний салат з цікавою заправкою.

87096574_WtifjyRcvaQ

Що потрібно (на 2 порції):

- 60 г салатного листя (радічіо і руколи)

- 1 велика солодка груша (у мене сорт Кайзер)

- 70 г адигейського сиру

- 1 лайм

- 1 ч.л. оливкової олії

- 1 ч.л. меду

- сіль, перець

- мигдальні пластівці

 

Рецепт

1. Салатні листя промити і відкинути на друшляк. Дати стекти і викласти на блюдо.

2. Грушу очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати великими скибочками. Адигейський сир розкришити. Викласти грушу і сир на листя салату.

3. Цедру лайма натерти, сік вичавити. Змішати сік лайма з оливковою олією, сіллю і перцем. Полити заправкою салат, посипати цедрою лайма і мигдальними пластівцями.

 

Калорійність готового продукту (260 г) - 290 ккал

білки - 14 (30%)

жири - 15 (33%)

вуглеводи - 36 (65%)

На одну порцію - приблизно 145 ккал

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -