Салат з креветками та авокадо

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Цей салат альтернатива класиці "черрі+авокадо+креветки". Спробуйте, думаю цей варіант багатьом сподобається навіть більше.

recipe_4916

Що потрібно (2 порції):

125 г свіжоморожених креветок, розморозити

1/2 авокадо

1 огірок

1/2 грейпфрута

кілька великих листків салату для подачі (ромен або айсберг)

готова суміш прованських трав (продається в магазині у відділі спецій)

мелений перець

морська сіль

оливкова олія

 

1. Огірок, авокадо очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками. Грейпфрут очистити від шкірки і плівок, нарізати дрібними кубиками. Сік, який виділяється, зібрати в мисочку.

 

2. Скласти в миску з соком кубики огірка, авокадо і грейпфрута. Додати дрібку солі, перець і трохи оливкової олії. Добре перемішати. На тарілки викласти по одному великому листу салату.

 

3. Креветки обсмажити на сковороді, змастивши її пензликом з невеликою кількістю оливкової олії, до золотавої скоринки.

 

4. Викласти на лист салату нарізані овочі, зверху креветки, посипати прованськими травами.

 

Приємного апетиту!

 

 

Калорійність готового продукту ( 480 г) - 388.65 ккал

білки - 27.73 ( 42.25 %)

жири - 23.39 ( 35.65 %)

вуглеводи - 14.50 ( 22.10 %)

У 1 порції - 195 ккал

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -