Салат з сиром

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Цей салат непогано підійде до святкового столу. Правда , готується він не 5 хвилин ( але й не особливо довго). Перелік продуктів , що використовуються в рецепті , також дещо більше, ніж у середньостатистичного салату. До того ж , це досить калорійне блюдо ( в одній порції 700 кілокалорій ) . Однак , річ гідна, на неї варто витратити час .

Салат з сиром

використовувані продукти

  •     250 грам макаронів або спагетті
  •     Стакан м'ясного бульйону
  •     150 грам сиру ( рекомендується сир « емменталь » )
  •     150 грам сирокопченого окосту
  •     Половина салатного огірка
  •     1 цибулина (невелика )
  •     1 пакет овочевої суміші (це така штука - в супермаркетах в замороженому вигляді продається)
  •     1 пучок редиски
  •     Невеликий пучок зелені петрушки
  •     Оливкова олія ( знадобиться не багато - ложок 5 )
  •     3-4 столових ложки винного оцту
  •     Перець чорний , мелений
  •     мускатний горіх
  •     сіль

Приготування

  1.     Макарони або спагетті ставимо варитися.
  2.     Паралельно ллємо на сковороду одну ложку масла і тушкуємо на ньому овочеву суміш.
  3.     Коли овочева суміш трохи протушкується , додаємо в неї м'ясний бульйон і 5 хвилин кип'ятимо .
  4.     Далі ріжемо овочі , сир і окіст . Окіст - тонкими скибочками. Сир , як і огірок - кубиками (з огірка попередньо треба зняти шкірку ) . Редиску (теж варто почистити ) - на дольки ( одну редиску на чотири частини). Петрушку рубаємо подрібніше , цибулю - півкільцями .
  5.     Коли макарони зваряться , відкидаємо їх друшляк , промиваємо холодною водою , додаємо одну ложку оливкової олії , перемішуємо і приступаємо до останньої стадії приготування.
  6.     Змішуємо оцет із сіллю , перцем , додаємо мускатний горіх.
  7.     Отриману суміш починаємо збивати , і поступово додаємо три ложки оливкової олії.
  8.     У ту ж суміш додаємо петрушку з цибулею .
  9.     Потім туди ж - всі інші компоненти .
  10.     Гарненько все перемішуємо.

Подавати на стіл цей салат можна хвилин через двадцять після приготування (коли він гарненько просочиться ) .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -