Британські дослідники повідомили приємну новину : чим більше ви їсте шоколад , тим у вас більше шансів уникнути захворювань серця та інсульту.
Нове дослідження Кембриджського Університету показало приємні результати для всіх любителів шоколаду - тепер шоколад вважається корисним продуктом.
Були вивчені звички харчування і переваги серед 114 учасників дослідження , особлива увага приділялася впливу любителів шоколаду на їх здоров'ї.
За результатами дослідження було виявлено зв'язок між споживанням шоколаду і зниженням ризику серцево-судинних захворювань . Учасники дослідження , які вживають більшу кількість шоколаду , ніж інші на 37 % знижують ризик захворювань серця і на 29 % знижують вірогідність інсульту .
Звичайно , треба враховувати , що для підтримки ваги краще вибирати темний шоколад з великим вмістом какао -бобів (близько 70 %) і не захоплюватися оздоровленням за допомогою цих ласощів .