У цьому пості представляю вашій увазі один з досить численних рецептів смачного приготування макаронів. Макарони тут йдуть як основне блюдо. Вся сіль - у смачній заправці. До слова , макарони можуть бути не обов'язково « спіральками » - можете брати практично будь-які.
інгредієнти
- 0.5 кілограма макаронів
- 350 грам ковбаси
- 750 грам помідор
- 2 болгарських перцю
- 1 цибулина ріпчастої цибулі
- 4 часточки часнику
- 4 столові ложки оливкової олії
- Чорний перець ( мелений)
- Червоний перець (гострий , мелений)
- сіль
Приготування
- Лук шаткуємо і смажимо на оливковій олії.
- Болгарський перець ріжемо і висипаємо до цибулі на сковороду.
- Туди ж всипаємо дрібно порізаний часник.
- Смажимо все це на повільному вогні до того , поки болгарський перець не розм'якшити .
- Поки смажиться ця суміш , ріжемо помідори і ковбасу ( всі невеликими часточками ) .
- Всипаємо помідори і ковбасу на сковороду , перемішуємо і смажимо до того , поки не випарується достатню кількість води ( спочатку з помідор виділиться дуже багато води) , щоб суміш в сковороді прийняла консистенцію соусу.
- Паралельно варимо макарони.
- Далі просто розкладаємо макарони по тарілках , а на них викладаємо приготований « ковбасний соус ».
Все, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!