Спіральки з ковбасою

0

У цьому пості представляю вашій увазі один з досить численних рецептів смачного приготування макаронів. Макарони тут йдуть як основне блюдо. Вся сіль - у смачній заправці. До слова , макарони можуть бути не обов'язково « спіральками » - можете брати практично будь-які.

Спіральки з ковбасою

інгредієнти

  •     0.5 кілограма макаронів
  •     350 грам ковбаси
  •     750 грам помідор
  •     2 болгарських перцю
  •     1 цибулина ріпчастої цибулі
  •     4 часточки часнику
  •     4 столові ложки оливкової олії
  •     Чорний перець ( мелений)
  •     Червоний перець (гострий , мелений)
  •     сіль

Приготування

  1.     Лук шаткуємо і смажимо на оливковій олії.
  2.     Болгарський перець ріжемо і висипаємо до цибулі на сковороду.
  3.     Туди ж всипаємо дрібно порізаний часник.
  4.     Смажимо все це на повільному вогні до того , поки болгарський перець не розм'якшити .
  5.     Поки смажиться ця суміш , ріжемо помідори і ковбасу ( всі невеликими часточками ) .
  6.     Всипаємо помідори і ковбасу на сковороду , перемішуємо і смажимо до того , поки не випарується достатню кількість води ( спочатку з помідор виділиться дуже багато води) , щоб суміш в сковороді прийняла консистенцію соусу.
  7.     Паралельно варимо макарони.
  8.     Далі просто розкладаємо макарони по тарілках , а на них викладаємо приготований « ковбасний соус ».

Все, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -