Свинячі рулети із зеленою начинкою

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Думав , з якого ж рецепта почати сьогоднішній день. До нового року залишається зовсім небагато часу, тому вирішив опублікувати небудь святковий. Ну і ось , будь ласка - рецепт страви з м'яса з зеленню. Як святкова страва піде без питань , готується не особливо довго , продуктів треба не багато.

Свинячі рулети із зеленою начинкою

До речі , це блюдо можна також використовувати в якості закуски .

 

рецептура

  •     4 тонких свинячих шніцеля , приблизно по 180 грам вагою
  •     1 столова ложка сметани
  •     1 столова ложка вершкового масла
  •     рослинна олія
  •     пучок кропу
  •     пучок петрушки
  •     Пучок зеленої цибулі
  •     Пару пучок меленого мускатного горіха
  •     Чорний мелений перець
  •     сіль

Приготування страви

  1.     Цибулю і кріп моєму , очищаємо і дрібно шаткуємо .
  2.     На сковороду кладемо вершкове масло і злегка обсмажуємо на ньому рубану зелень ( хвилин п'ять).
  3.     Додаємо на сковороду сметану , перемішуємо з нею зелень і тушкуємо все це ще п'ять хвилин.
  4.     Додаємо на сковороду мускатні горіхи , солимо , перчимо , перемішуємо , ще трохи тушкуємо ( півхвилини - хвилину) і знімаємо з вогню.
  5.     Шніцелі відбиваємо .
  6.     Потім солимо їх і перчимо з двох сторін.
  7.     На шматки м'яса укладаємо тушковану зелень і акуратно скачуємо їх в рулети .
  8.     На сковороду ллємо олію , досить сильно нагріваємо , і викладаємо туди рулети .
  9.     Обсмажуємо рулети на сковороді до рум'янцю .
  10.     Потім накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо до готовності.

На стіл ці рулети подаємо , посипавши зеленню петрушки. Можна також полити їх сметаною. Як гарнір з цією стравою непогано йде картопля , смажена у фритюрі або смажені баклажани.

P.S. на початку посту я писав , що це блюдо можна використовувати в якості закуски на святковому столі. Так, можна . Треба просто порізати рулети поперек на кружечки , товщиною приблизно 1.5-2 сантиметра .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -