Думав , з якого ж рецепта почати сьогоднішній день. До нового року залишається зовсім небагато часу, тому вирішив опублікувати небудь святковий. Ну і ось , будь ласка - рецепт страви з м'яса з зеленню. Як святкова страва піде без питань , готується не особливо довго , продуктів треба не багато.
До речі , це блюдо можна також використовувати в якості закуски .
рецептура
- 4 тонких свинячих шніцеля , приблизно по 180 грам вагою
- 1 столова ложка сметани
- 1 столова ложка вершкового масла
- рослинна олія
- пучок кропу
- пучок петрушки
- Пучок зеленої цибулі
- Пару пучок меленого мускатного горіха
- Чорний мелений перець
- сіль
Приготування страви
- Цибулю і кріп моєму , очищаємо і дрібно шаткуємо .
- На сковороду кладемо вершкове масло і злегка обсмажуємо на ньому рубану зелень ( хвилин п'ять).
- Додаємо на сковороду сметану , перемішуємо з нею зелень і тушкуємо все це ще п'ять хвилин.
- Додаємо на сковороду мускатні горіхи , солимо , перчимо , перемішуємо , ще трохи тушкуємо ( півхвилини - хвилину) і знімаємо з вогню.
- Шніцелі відбиваємо .
- Потім солимо їх і перчимо з двох сторін.
- На шматки м'яса укладаємо тушковану зелень і акуратно скачуємо їх в рулети .
- На сковороду ллємо олію , досить сильно нагріваємо , і викладаємо туди рулети .
- Обсмажуємо рулети на сковороді до рум'янцю .
- Потім накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо до готовності.
На стіл ці рулети подаємо , посипавши зеленню петрушки. Можна також полити їх сметаною. Як гарнір з цією стравою непогано йде картопля , смажена у фритюрі або смажені баклажани.
P.S. на початку посту я писав , що це блюдо можна використовувати в якості закуски на святковому столі. Так, можна . Треба просто порізати рулети поперек на кружечки , товщиною приблизно 1.5-2 сантиметра .