Цільнозернові мафіни з морквою і висівками

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Корисні мафіни чудово підійдуть для ранкового чаювання або як перекус. Для пісного варіанту замініть йогурт в рецепті на яблучний сік.

y5oxW2BzHNU

Що потрібно (на 10 шт.):

1 ст цільнозернового борошна

1 баночка (125 г) натурального йогурту (можна замінити густим кефіром)

1 невелика морква

1 маленьке яблуко

2 ст.л. висівок

1 ст.л. меду

1 ч.л. кориці

1 ч.л. рослинної олії

щеп. соди

 

1. Моркву очистити, крупно нарізати, скласти в блендер і подрібнити до крупинок розміром з гречане зернятко.

2. Яблуко помити і натерти на дрібній тертці. Має вийти яблучне пюре.

3. Змішати в глибокій мисці просіяне борошно разом з корицею і содою. Додати йогурт (або яблучний сік для пісного варіанту) і перемішати. Додати мед, яблучне пюре, моркву і висівки, розмішати, накрити кухонним рушником і залишити на 10 хв.

4. Влийте в тісто олію. Формочки для випічки трохи змастіть маслом (якщо використовуєте силіконові, можна не змащувати) або використовуйте паперові формочки.

 

Викладіть тісто, посипте вівсяними пластівцями і випікайте в попередньо розігрітій духовці при 1800 С 45-50 хв.

 

Приємного апетиту.

 

 

Калорійність готового продукту (510 г) - 700 ккал

білки - 27 (17%)

жири - 11 (7 %)

вуглеводи - 120 (75%)

В 1 штуці 70 ккал

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -