Як готувати низькокалорійну і корисну їжу?

0

Практично всі жінки мріють про струнку фігуру і все що для цього необхідно - це просто зменшити калорійність страв і почати готувати корисну їжу. Як зробити так , щоб ваш обід залишався смачним і при цьому менш жирним , від яких продуктів краще повністю відмовитися і чим їх замінити ?

Як готувати низькокалорійну і корисну їжу?

Ось деякі поради для тих , хто хоче навчитися готувати низькокалорійну і корисну їжу :

  1.     У тісто для кексів замість половини порції вершкового масла додавайте яблучне пюре , а також замість 100 г маргарину використовуйте у випічці 50 г рослинної олії.
  2.     Якщо в рецепті є 38 % вершки , знайдіть замінник , в якому менше жирності ( знежирена сметана або вершки ) . Коли ви готуєте десерт з сиру , то також звертайте увагу на його жирність.
  3.     Замість листкового тіста , в якому знаходиться величезна кількість маргарину , знайдіть тісто філо і покрийте невеликим шаром рослинного масла за допомогою розпилювача ( кулінарного спрею ) .
  4.     Приготуйте м'ясо і курку на один день раніше , а перед тим як розігріти , зніміть шар жиру , який зібрався після охолодження.
  5.     Найкраще вибирати рецепти смажених страв без клярі , так як вони вбирають менше жиру. Замість хлібної крихти можна додати вівсяні пластівці.
  6.     Замість того щоб смажити цибулю , краще пасcеруйте його на гарячій сковороді з невеликою кількістю води.
  7.     Більшість салатів з майонезом не втратять смаку , якщо замість нього додати несолодкий йогурт або оливкове масло.
  8.     Щоб підвищити поживну цінність випічки додавайте цельнозерновую борошно замість білої .
  9.     Якщо ви готуєте страви з сочевицею або зернами пшениці , то поставте їх у холодну воду на 12 годин , потім промийте і залиште для того , щоб з'явилися паростки (протягом двох днів , міняйте воду 2-3 рази). Так ви підвищите поживну цінність страви.
  10.     Вживайте знежирені сири , наприклад , є сорти м'якого сиру , що не перевищують 5 % жирності.
  11.     Якщо в рецепті є упаковка шоколаду , то можна замінити її 4 столовими ложками какао + 1 столовою ложкою рослинного масла і 1 столовою ложкою цукру.
  12.     Замість солі і порошкових приправ до супів додавайте більше натуральних спецій ( паприка , кінза і т.д.).
  13.     Замість масла додавайте в салати цитрусові соки.
  14.     Запікайте картоплю в духовці , замість того , щоб готувати його в глибокому маслі , а м'ясо , приготоване на грилі корисніше , ніж смажене.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -