Як правильно приготувати салат

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У більшості з нас салат асоціюється зі здоровим харчуванням і дієтою. Але салат теж треба вміти приготувати правильно , щоб витягти максимум користі з цієї страви.

Як правильно приготувати салат

Найкращий спосіб - це зібрати всю зелень і розмістити в тарілку поряд з основною стравою , таким чином , ви насититеся швидше , і не будете налягати на гарнір , який у більшості складається з вуглеводів : картоплі , білого очищеного рису та макаронних виробів.

Найпростіший салат готується так: візьміть, наприклад , листя шпинату , салат ромен , моркву, цибулю і перемішайте. Але тут головне вжити правильну заправку. Якщо ви дотримуєтеся низькокалорійної дієти і прагнете схуднути , то відмовтеся від різних калорійних і смачних соусів , є безліч інших шляхів приготувати корисний салат.

Можна заправити ваш салат оливковою олією , воно корисне для серця , містить Омега 3 . Можна взяти оцти з різними смаками , наприклад бальзамічний , він містить невелику кількість солі , на відміну від соєвого соусу.

Смачний салат вийде з додаванням лимонного соку , він практично не містить калорій , просто полийте їм зелень.

Можна експериментувати з різними фруктами , поєднання курки в салаті з полуницею , апельсином і ананасом на перший погляд виглядає екзотично , але дуже смачно.

Рецепти салатів на день народження або на інші свята можуть бути більш різноманітними і не обмежуватися вже відомими «Олів'є » або « Оселедець під шубою ». Тоді ви зможете отримати додаткові корисні речовини і урізноманітнити своє меню , адже правильне харчування не повинно бути нудним і монотонним .

 

Доброю добавкою до салату будуть низькокалорійні живі йогурти , які самі по собі корисні, багаті кальцієм і додадуть овочам і зелені м'яку структуру. Можна просто додати спецій у такий йогурт і вмочати палички нарізаних овочів: моркви , солодкого перцю , огірка або селери.

Самі овочі та фрукти можуть бути подрібнити до пюреобразного стану і перетворитися на заправку до салату , так наприклад авокадо , помідори або навіть яблучне пюре.

Салат найцікавіше блюдо , з яким можна застосувати свою фантазію , прикро, якщо він завжди перетворюється тільки в багатошарове , майонезну створення .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -