склад:
4 шт. більшого солодкої картоплі
6 середніх моркви
½ склянки горіха пекан
½ склянки апельсинового соку
¼ склянки розтопленого вершкового масла
1 велике яйце
3 ст. ложки темно -коричневого цукру
1 / 8 чайної ложки меленого мускатного горіха
Сіль , перець за смаком
Приготування:
1 . Зварити у великій каструлі моркву і картоплю (близько 30 хвилин) , поки овочі не стануть м'якими.
2 . Розм'якшити овочі ( не використовуючи кухонний комбайн ) майже до пюре.
3 . Додати яйце , апельсиновий сік , масло , цукор , мускатний горіх , сіль і перець за смаком , перемішати.
4 . Додати подрібнений горіх пекан .
5 . Випікати в духовці близько 30 хвилин , при температурі 180 градусів , поки не підрум'яниться.
Кількість порцій: 10
Харчова цінність однієї порції:
Калорійність: 174
Калорії від жирів : 82
Всього жирів : 9.2 г
Холестерин : 33 мг
Всього вуглеводів : 20.1г
Клітковина : 3.1 г
Білок : 2.4 г