Запіканка з солодкої картоплі і моркви

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

склад:

4 шт. більшого солодкої картоплі
6 середніх моркви
½ склянки горіха пекан
½ склянки апельсинового соку
¼ склянки розтопленого вершкового масла
1 велике яйце
3 ст. ложки темно -коричневого цукру
1 / 8 чайної ложки меленого мускатного горіха
Сіль , перець за смаком

Запіканка з солодкої картоплі і моркви

Приготування:

1 . Зварити у великій каструлі моркву і картоплю (близько 30 хвилин) , поки овочі не стануть м'якими.
2 . Розм'якшити овочі ( не використовуючи кухонний комбайн ) майже до пюре.


3 . Додати яйце , апельсиновий сік , масло , цукор , мускатний горіх , сіль і перець за смаком , перемішати.
4 . Додати подрібнений горіх пекан .
5 . Випікати в духовці близько 30 хвилин , при температурі 180 градусів , поки не підрум'яниться.

Кількість порцій: 10

Харчова цінність однієї порції:

Калорійність: 174
Калорії від жирів : 82
Всього жирів : 9.2 г
Холестерин : 33 мг
Всього вуглеводів : 20.1г
Клітковина : 3.1 г
Білок : 2.4 г

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -