Самий весняний і легкий вечерю можна приготувати із зелених овочів. Брюссельська капуста , спаржа , брокколі - всі вони належать до сімейства хрестоцвітних і завдяки своїм корисним властивостям можуть руйнувати ракові клітини і видаляти канцерогени з організму. Також ці овочі містять кальцій , залізо , вітамін С.
Рецепт зелених овочів
склад:
1 пучок свіжої зеленої спаржі
500 г брюссельської капусти ( свіжої або замороженої)
1 стебло брокколі , розділений на суцвіття
2 столові ложки оливкової олії
2 столові ложки лимонного соку
4-5 очищених зубчиків часнику
Сіль , чорний перець
Приготування:
1 . У велику каструлю з підсоленою і кип'яченою водою додати брюссельську капусту і варити протягом 3 -х хвилин.
2 . Додати аспарагус і брокколі і варити ще 3-4 хвилини. Злити воду.
3 . Приготувати соус з оливкового масла , соку лимона , часнику і чорного перцю. У тарілку з овочами додати соус і подавати теплими.